"Plan je bio da se venčam sa Tomom, rodim mu još dece, a sad ću da mu zabranim da viđa sina Longa!"

Biljićeva je otkrila u kakvom je odnosu bila sa Panićem, pre nego što je on ušao u rijaliti

  • 22
Nadežda Biljić, Toma Panić

Foto: Instagram/nadezda_biljic_official

Nadežda Biljić

Nadežda Biljić, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Pevačica Nadežda Biljić se danima oseća loše jer ju je nevenčani suprug Toma Panić javno prevario sa Paulom Hublin.

Nadežda se zbog cele situacije oseća jako loše i da zbog toga ništa ne može da jede, zbog čega je već više od dvadeset dana na infuziji koju mora da prima kako bi nesmetano mogla da prima i insulin zbog problema sa šećerom koji je dobila posle porođaja.

Ona je otkrila da je sa Tomom maštala o braku i proširenjeu porodice, te je planirala da sa njim ode pred oltar, ali stvari su se posle svega promenile.

- Plan je bio da ga sin i ja sačekamo, da nastavimo gde smo stali. Da se venčamo, da mu rodim još dece. Ali, budući da je on porušio sve i pogazio reči i obećanja, od toga nema ništa. Sada mi je plan da mu zabranim da viđa Longa i uopšte da nam prilazi - rekla je Nadežda.

Nadežda je ispričala i u kakvim su odnosima bili Toma i ona, pre nego što je on ušao u rijaliti.

- Nas dvoje se jesmo svađali. I u Zadrugu ga baš nisam ispratila sa osmehom, ali svi parovi imaju nesuglasice. Nakon porođaja sam upala i u postporođajnu depresiju. Dobila sam šećer, zbog čega ću do kraja života biti na insulinu. Brinula sam zbog sina koji je rođen u sedmom mesecu, od koga sam bila razdvojena četiri meseca, koliko je on proveo u inkubatoru - ispričala je Nadežda.

Mnogi su je osudili da koristi zajedničkog sina, kako bi manipulisala Tomom, ali ona ipak tvrdi da to nije istina i da dete oseća njenu tugu i bol.

- Ne manipulišem, jer dete sve oseća budući da smo nas dvoje povezani. Ja i da odem u kafić i tamo plačem, on će to osetiti i plakaće. To je prosto tako - kaže ona i dodala šta bi rekla Paniću da sada ima mogućnost da ga vidi uživo:

- Svašta. Zapravo, ne znam šta bih mu pre rekla.

Pevačica je otkrila i u kakvom je stanju sada njen sin Longo, koji je rođen u sedom mesecu trudnoće.

- Longa sam rodila na početku sedmog meseca, hitnim carskim rezom. Rođen je bez jednjaka i od tada hranu uzima preko sonde, koja mu je ubačena kroz nosić. Napreduje, ali slabo. Vodim ga na kontrole i nadam se da će sve doći na svoje, kada jednjak bude sazreo - ispričala je ona za Alo.

Video: Simpatije i zaljubljenost posle godinu dana dobili strašan epilog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    28. oktobar 2020 | 13:38

    Na osnovu cega ces mu zabraniti?Ti si majka njegovog deteta,ali ne i supruga.Ispratila si ga u rijaliti.Zar si se ti bolje ponasala.Toma svoje dete nije izigrao.Sujetna si Nadezda,sujetna.

  • 7890

    28. oktobar 2020 | 14:34

    Dobro bi bilo da potražis stručnu pomoć i to HITNO.

  • Ja

    28. oktobar 2020 | 16:17

    Koja si ti sila?kako ti mozes nekome da zabranis da vidi dete? Sta misli toma dodje ti kazes ne dam ti sina,on se okrene i ide...aha ali ode na sud koji ce da odluci ali ni jedan sud nece odluciti da otac ne vidja dete... tako da ti dzabe...ako tim danima ne das sina ocu ide sledeca procedura u kojoj ti ostajes bez parava na dete... i sta ces onda? Pritom ti nisi prevarena ponizena ili bilo sta,jer tog istog tomu si ti javno ostavila kad nista nije uradio...tako da bolje se smiri i pomiri sa situacijom da je naso drugu da ce biti maceha vasem sinu kad ode kod oca i bolje budite i ostanite u dobrim odnosima zbog sina da raste u normalnim okolnostima koliko god moguce a ne da bude zrtva vasih svadja... nemas prava uskracivati detetu oca... I zeno seti se ostavila si ga,ostavilaa... ti njega ne on tebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA