Nemeš iz "Velikog Brata" sada je još bolji frajer! Da li je on novi Džejson Momoa?

Njegova veza sa starijom i tada udatom ženom uzburkala je javnost

  • 12
Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš

Nemeš i Marijana, Printskrin: TV/B92

Bivši rijaliti učesnik, Nikola Nemešević Nemeš, ostao je upamćen po svom učešću u "Velikom bratu" kada je ušao u burnu emotivnu vezu sa Marijanom Čvrljak, koja je u tom periodu bila u braku.

Naime, već posle prve žurke u kući na Košutnjaku, gde su tada boravili, njih dvoje su imali intimni odnos pred kamerama, a sve je to gledao Marijanin suprug Ivan Čvrljak.

Marijana i Nemeš su nastavili vezu po izlasku iz rijalitija, a 2016. godine su ušli u brak koji nije dugo potrajao. Razveli su se posle godinu dana braka, a kako su tada izjavili za medije, rastaili su se sporazumno i u miru.

- Nisam mogao da budem u gužvi. Srećom, uz psihologa, psihijatra i dosta pića sve se reši - rekao je on nakon razvoda.

Mnogo se šuškalo da mu je upravo ljubav iz rijalitija uništila život i napravila pravi pakao zbog ljubomore. No, on se potpuno promenio od kada se ne eksponira javno, te se sada vrlo često na Instagram nalogu pohvali svojim mišićavim telom.

On je takođe pustio kosu i bradu i o svom fizičkom izgledu brine više no ikada. U poslednje vreme često objavljuje fotografije iz studija, pa mnogi spekulišu da će se upravo kroz muziku vratiti u javni život.

Video: Bivši učesnik Velikog Brata pokazao seksi telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA