≫ 

Kompozitor o odnosu sa Tamarom Milutinović: "Kad je prvi put došla - potrefile su nam se energije"

Kako su medije ranije pisali, Saško i Tamara su u vezi već nekoliko meseci

  • 0
Saša Nikolić Saško Tamara Milutinović Foto: Instagram/sasko_nikolic, Nikola Tomić

Uveliko se šuška o ljubavnoj vezi pevačice Tamare Milutinović i kompzitora Saška Nikolića, ali njih dvoje još uvek ne žele da konkretno govore o svojoj romansi.

Kompozitor je istakao da je Tamaru upoznao pre tri godine, a kako je sam rekao, energije su im se već na prvu poklopile.

- Ona je prvi put došla kod mene u studio i odmah su nam se potrefile energije. Napravili smo neverovatan uspeh sa svim pesmama koje je snimila. Znaš kako, mora mnogo toga da se potrefi da bi sve prošlo kako treba - rekao je Nikolić u emisiji "Grand magazin".

Voditeljka je bila uporna da sazna da li je tačno da su kompotitor i pevačica zajedno, pa je Saška pitala da li novinari proganjaju Tamaru.

- Ne znam stvarno! Nismo vezani pupčanom vrpcom - našalio se kompozitor i dodao da je uvek pozitivan i da kod njega sve puca od energije, ali i od ljubavi.

Nema potrebe da se iznosi sa kim sam, već se pisalo, ostaviću vas u neznanju. Bitno je da sam srećna, zaljubljena i ispunjena - rekla je Tamara ranije u emisiji "Premijera".

Video: Tamara Milutinović dovela je svoju liniju do savršenstva, razlog nije dijeta već loš apetit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA