• 6

Stigla presuda! Halid bivšoj ljubavnici mora da plati 70.000 evra, a ona hoće da tuži i njegovu decu

, Telegraf

- Tačno je da sam dobila spor. Drago mi je što je sud objektivan - rekla je Sonja Bašić

  • 6
Komemoracija, sahrana Sabana Saulica

Halid Muslimović, Foto: Nikola Tomić

Osnovni sud u Prijedoru doneo je presudu po kojoj je Halid Muslimović dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati 70.000 evra na ime duga koji mu je uplatila preko Vestern juniona.

U periodu između 2015. i 2018. godine, dok su bili u emotivnoj vezi, preduzetnica iz Australije finansijski je pomagala pevača i pozajmljivala mu novac.

U pitanju je iznos od 107.000 evra, s tim što je Sonja deo novca, oko 37.000 evra, Halidu dala na ruke, bez dokaza o uplati. Pošto svoj dug nije mogla da naplati godinama, Bašićeva je angažovala advokata i tužila Muslimovića sudu u Prijedoru, odakle je on, a posle godinu dana doneta je prvostepena presuda.

Halid je dužan da isplati Sonji 140.000 konvertibilnih maraka, odnosno oko 70.000 evra u roku od 30 dana. Ostatak novca, pomenutih 37.000 evra, koje mu je lično dala, sud nije uvažio, pa će Sonja ostati bez tog dela duga.

- Tačno je da sam dobila spor. Drago mi je što je sud objektivan i što je doneo presudu u moju korist. Ovim se dokazuje da nema jačeg od države i suda, da korupcija nije moguća, i da, iako ste javna ličnost, pravda je ista za sve - rekla je Sonja za kurir.rs.

Bašićeva je navodno novac slala i Muslimovićevom sinu i ćerki, a i za to ima dokaza, te će navodno tužiti i njih i tražiti da joj se vrati dug.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŠUMADINAC

    Još jedan njegov prijatelj je uradio isto u Becu samo je upitanju mnogo manja suma jer je žena osetila igru pa ga otkacila sto znaci da su skoro svi nazovi pevači nezgodni igrači !!!!!

  • Idžan

    Ono što ja znam, pomenuta gospođa je pokušala da se bavi menadžerstvom u Australiji i organizovala Halidovu turneju. Zbog neiskustva u tom poslu propala. Sad traži da joj se pare vrate!

  • panic

    sad Halid nju da tuži za pružanje ljubavne pomoći pošto u Australiji nije bila u mogućnosti da nađe a sve što je dobro to se dobro i plaća

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima