Nisu želeli da otkrivaju detalje, ali se saznalo: Zbog ovoga su raskinuli Sanja i Nikola

- Njih dvoje se u poslednje vreme nikako nisu slagali - rekao je izvor

  • 6
Sloba Radanovic

Sanja i Nikola, Foto: ATA Images

Sanja Vučić, članica gurpe "Hurricane" i fitnes intsruktor Nikola Đorđević raskinuli su nedavno, a o detaljima nisu govorili.

Pevačica i njen bivši oglašavali su se nakon raskida, ali nisu otkrili šta je konkretno uticalo na kraj njihove ljubavi. Oni su se navodno odaljili zato što je Sanja počela da živi "penzionerskim životom", navodi Blic.

- Njih dvoje se u poslednje vreme nikako nisu slagali. Sanja je stalno imala obaveza, a Nikola njen tempo nije mogao da isprati. Pevačica je želela da živi povučeno u poslednje vreme, dok je Nikola hteo izlaske i druženja - rekao je izvor.

- Stalno su se svađali oko toga, jer je njoj bio potreban mir. On je mlad, neiživljen i samo je gledao gde bi mogao da ide na piće i da se provede sa društvom. Sanja to nije mogla da podnese, jer je njoj preko glave bilo svega - ispričao je izvor.

- To je bio okidač zbog čega su njih dvoje raskinuli. Jednostavno došlo je do razilaženja u zajedničkom mišljenju - zaključio je izvor za pomenuti medij.

Podsetimo, Nikola je večeras, 28. novembra, ušao u Zadrugu, a kada su videle Sanjinog bivšeg, pojedine rijaliti učesnice bacile su oko na njega.

Video: Seksi Uraganke žele da glume sa Baćom u Južnom vetru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljko

    29. novembar 2020 | 09:14

    Ja sam čuo da su se razišli zbog Sanjinog ne slaganja sa PADEŽIMA 🤭

  • 7890

    29. novembar 2020 | 01:15

    Sanja se bitno na bolje promenila, što me veoma raduje, jer lepo peva, lepa je devojka ali joj ponašanje nije valjalo. Sada je i to mnogo popravila i tako veoma mnogo fanova pridobila. Drago mi je. Sad mi je super.

  • Oooo

    29. novembar 2020 | 11:20

    Valjda ce zaraditi tamo neki dinar da kupi i drugu majcu da ne nosi stalno istu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA