Marija Kulić otkrila da li Ivan Marinković viđa njegovog i Miljaninog sina Željka

Mali Željko ima boginje i trenutno je van rijalitija, kao i njegov otac Ivan

  • 1
Marija, Miljana Kulic, Ivan Marinkovic Marija, Miljana Kulic, Ivan Marinkovic, Foto: Nikola Tomić,Youtube/Zadruga Official

Marija Kulić trenutno se nalazi u Nišu nakon što je unuk Željko dobio boginje i zajedno sa njom izašao iz Zadruge. Marija je otkrila da li Ivan Marinović, Željkov otac, ima kontakt sa sinom s obzirom na to da je dečak, kao i on, van rijalitija.

Miljanina majka je istakla da se privikava na život van rijalitija, kao i da mali Željko reguje kada Miljanu vidi u programu, te pipa televizor i pita za nju.

- Unuk je dobio boginje u vrtiću, sva deca su ih tamo dobila. Nisam stigla od kad sam izašla da se unormalim. Tek sam sada uspela da odem do salona lepote - rekla je Marija i dodala:

- Željko pita za mamu. Pipa televizor i hoće da je poljubi. Preko dana pita gde je mama i traži je. Zlatan je, svi gledamo da mu nadomestimo nedostatak mame koja je u rijalitiju. Hvala Bogu zaista sad Željko uživa.

Marija je istkla da Ivan, niti bilo ko iz njegove porodice ne pita za Željka i nije u kontaktu sa njim.

- Niko od očeve familije nije pozvao za Željka. Ni ne želim da mi se oni mešaju u to - zaključila je kroz suze Marija za "Premijera-Vikend specijal".

Video: Dobiješ sintrome, napade panake:Krstijan Golubović svojim lapsusima pobedio Lunin ferereo rošero

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    17. decembar 2020 | 12:45

    Ni Miljana ga ne vidja!Kakve boginje 2 meseca,sestre joj objavljuju slike i snimke,mali zdrav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA