≫ 

"Na mestu Darkovog oca sam mogla da budem ja pre pet meseci, nije to šala"

- To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne - rekla je Indira Aradinović Indi, koja je pre 5 meseci išla na operaciju smanjenja želuca

  • 6
Indira Aradinović Indi, Indy Indira Aradinović Indi Printskrin: Telegraf.rs

Otac Darka Lazić Milan preminuo nakon u nedelju 13. decembra, nakon što mu se 5. decembra iskomplikovala operacija smanjenja želuca. Pevačica Indira Aradinović Indi je pre 5 meseci bila na operaciji smanjena želuca, pri čemu je imala i zdravstvene probleme.

- Operacija svakako snosi rizik, i mi pre operacije moramo da potpišemo papir, ali... Ne znam šta bih rekla. Darkov otac je potpisao, svi sami potpisujemo i odgovaramo, ali jednog života više nema. Na mestu Darkovog oca sam mogla da budem ja pre pet meseci, nije to šala, ostala sam bez jednog organa! Ja sam imala sreću da preživim, imala sam dve operacije i dve transfuzije krvi. Mesec dana sam pijuckala vodu. Mesec dana čvrstu hranu nisam unela u sebe... - rekla je Indi za Pink.rs i dodala:

- To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne. Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lenji... Razumem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka... Ili jedi bar toliko, ali troši se – idi u teretanu, trči po livadi, teretana, plivanje, bajs, šta god - rekla je Indi.

Video: Indi se prepolovila, drugarica je ne prepoznaje: To sve tako sjajno i bajno izgleda, ali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    14. decembar 2020 | 22:59

    😂😂😂😂

  • Sanja

    15. decembar 2020 | 06:44

    Pa da se niste podvrgli ovom pomodarstvu ,nego probusili kasike.....stvarno ne razumem ,bez preke potrebe da ljudi idu pod nož....

  • Kakav si, takav si

    14. decembar 2020 | 23:48

    Na mestu Darkovog oca sam mogla da budem i ja, da sam otisla pod noz zbog viska kilograma, ali nisam - CUVAM PUNOCU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA