≫ 

Estrada VS korona: Pitali smo ih da li će primiti vakcinu i evo koje odgovore smo dobili

Zbog pandemije nisu radili, a sada, kada je počela masovna vakcinacija sa nama su podelili šta misle o tome

  • 44
Poznati, vakcina

Neke od zvezda koje su nam otkrile stav o vakcinaciji / Foto: ATA images, Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Estrada od početka pandemije korona virusa ne radi zbog nebezbedne epidemiološke situacije, a kako je počela masovna vakcinacija stanovništva u Srbiji, ekipa portala Telegraf.rs kontaktirala je pevače i pevačice kako bismo saznali da li će se vakcinisati protv kovida.

Lepa Brena, Aca Lukas, Nataša Bekvalac, Snežana Đurišić, Boban RajovićAleksandra Mladenović, Ana Kokić, Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović, Relja Popović, Ana Bekuta, Ilda Šaulić i Goca Božinovska otkrili su nam šta misle o vakcinaciji. Neki su se prijavili za vakcinu, a prethodno su se i raspitali o najboljem izboru, dok drugi to nisu učinili, ali planiraju da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i druge.

U nastavku pročitajte šta su za Telegraf Jetset rekle domaće zvezde.

Aca Lukas:

 

- Prijavio sam se za kinesku vakcinu, normalno, kao i svi građani Srbije. Prijavio se i ceo moj tim. Treba što pre svi da prime vakcinu kako bi cela nacija stekla imunitet.

Lepa Brena:

 

- Nisam se još uvek prijavila za vakcinaciju, ali ću se prijaviti sigurno. Ne znam koju vakcinu ću izabrati, sve to radim u konsultaciji sa mojim lekarom koji mi savetuje šta da radim, s obzirom na to da ja pijem lekove protiv tromboze. Ne pijem ni običan aspirin bez saveta lekara.

Nataša Bekvalac:

 

- Pijavila sam se za vakcinu, danas idem da je primim. Nisam sigurna za koju sam se prijavila, sama sam se prijavila, nije to uradio niko drugi umesto mene, ali nisam sigurna koja je. (smeh) Primam vakcinu u Novom Sadu, ja sam tamo prijavljena.

Snežana Đurišić:

 

- Nisam se prijavila, imam još uvek antitela, iako sam preležala koronu u junu. Posle Božića sam radila test na antitela i imam još uvek veliki broj. Kad dođe vreme, razmišljaću o tome.

Boban Rajović:

 

- Još uvek se nisam prijavio. Razmišljam na način da ima mnogo onih koji imaju prioritet i kojima je vakcina neophodnija nego meni. Ja sam sportski tip, vodim takav život, nemam poroke i neke hronične bolesti, pa polako... Doći će red i na mene.

Nikolija Jovanović:

 

- Prijavili smo se za vakcinu protiv korone, Fajzer vakcina je u pitanju, Relja nas je prijavio, on je upućeniji u to od mene.

Vesna Zmijanac:

 

- Prijavila sam se za vakcinu i čekam da me pozovu. Fajzer vakcina je u pitanju, za nju su se prijavili Nikolija i Relja.

Ana Bekuta:

 

- Nisam još, planiram da se vakcinišem, ali ne stižem od obaveza. Kad prođu ova snimanja Zvezda Granda, tada ću se prijaviti. Ne znam za koju vakcinu bih se odlučila, koja tada bude na dnevnom redu, tu ću.

Goca Tržan:

 

- Čekam vantelesnu oplodnju, tako da se za sada neću prijavljivati za vakcinu. Videćemo šta će da bude.

Ana Kokić:

 

- Nisam se prijavila, zato što sam nešto načula da je pitanje koja će vakcina biti priznata u Evropskoj uniji, a mi pevači uglavnom radimo u tim zemljama. Čekam dok se to ne precizira zvanično, ali ne bežim od vakcine.

Zorica Marković:

 

- Prijavila sam se za vakcinu, čekam da me pozovu. Izabrala sam kinesku, vidim svi primaju tu, što se tiče ostalih vakcina verujem u medicinu, ali ja sam izabrala kinesku.

Ilda Šaulić:

 

- Nisam se još prijavila, ali hoću, mi smo skoro došli sa puta, pa ćemo videti. Mislim da svi to treba da urade, podržavam vakcinaciju. Još uvek ne znam koja će vakcina biti u pitanju, ali ću se u skoroje vreme sigurno vakcinisati.

Goca Božinovska:

 

- Nisam se prijavila, ali hoću, videcu kako to ide, kod mame sam, opterecena sam, ovde sam po 15 dana i nemam vremena. Sigurno ću se vakcinisati, ali nisam razmisljaala koju bih vakcinu primila.

Aleksandra Mladenović:

 

- Verovatno da hoću. Odlučila sam, verovatno ću se vaksinisati. Nisam još uvek odlučila koju ću. Videću šta mi preporučuju. Ja još uvek nemam decu, ukoliko možda neka vakcina zavisi od toga, gledaću da primim neku drugu, ali da, vakcinisaću se.

Video: Đani se špricao protiv korone: Familijo, svi da primite vakcinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccccc

    27. januar 2021 | 17:32

    Muka mi je od ovolikih reklama... Da je dobra vakcina ne bi bila ovolika hajka..

  • Yoka

    27. januar 2021 | 17:31

    Pusta propaganda.. 🙄. Nećemo vakcine džaba vam...

  • Petar

    27. januar 2021 | 17:55

    Nikada neću primiti vakcinu, sve ovo je laž!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA