≫ 

Nina Badrić: "Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira, ako ima još predloga za posao, dajte"

Nina se požalila što ne radi godinu dana, pa se osvrnula na komentar od pre nekoliko meseci

  • 18
Nina Badrić Foto: A. Nalbantjan

Popularna pevačica Nina Badrić istakla je da joj je sve izglednija ideja o kopanju krompira s obzirom na to da zbog pandemije korona virusa ne radi već godinu dana.

Naime, pevačica je sredinom jula molila vlast u Hrvatskoj da muzičarima omogući rad i tada je u komentarima svoje objave dobila od jedne žene dobila psolovnu ponudu, da dođe kod nje u nadnicu i vadi krompir za 300 kuna dnveno (4.700 dinara).

Nina je tada odgovorila ženi da nije lepo naslađivati se tuđom mukom, ali je sada na svom Instagram pofilu uz česttitku za godišnjicu prinudnog odmora, napisala da joj "ideja o kopanju krompria" jednan od predloga za posao.

- Srećno mi godinu dana prisilnog odmora. Nove pesme se snimaju, planova je puno u mojoj glavi, ali muzika i nastupi su ionako trenutno nebitni i zabranjeni. Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira (ako ima još takvih predloga za posao, samo dajte, nemojte se štedeti) - napisala je pevačica.

- E, da znaš... Pridružujem se čestitkama proslavi dana prisilnog odmora, u istom smo sosu. Ovome nema kraja. Šaljem ljubav i sestrinski zagrljaj - napisala je Aleksandra Radović u komentariu.

Inače, Nini su pratioci pružili podršku i poručili da se njene pesme slušaju iako ne nastupa. Pevačicinu objavu, ali i komentar Aleksandre Radović, pogledajte u galeriji u nstavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    13. mart 2021 | 17:47

    Većina pevača nema veće obrazovanje od osnovne škole a hoće da žive na visokoj nozi i da se hvale skupom odećom i stanovima. Da su samo oni u pitanju voleo bih da ove zabrane potraju još nekoliko godina. Kad vidim onu Đanijevu kalašturu kako se bahati muka mi je.

  • Jelena

    13. mart 2021 | 16:26

    Ako za sve godine rada niste mogli da ustekate par hiljada € i da sad mirno zivite ovih godinu-dve onda da, pravac kopanje krompira.

  • bane Zemunac

    13. mart 2021 | 16:44

    Draga Ninice ,pa sta bi ti falilo da kopas krompir ,ops ,pa ti si od kopanja i pobegla u pjevacice .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA