≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivi komentar zgrozio javnost: "Svet bi bio lepše mesto da je Kapisoda upoznao JK, a ne Kseniju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Koliko treba da si bolestan um da ovako nešto uopšte pomisliš", "I tako bolesnici pišu šta im na pamet padne", samo su neki od komentara zaprepašćenih ljudi

  • 28
Jelena Karleuša, Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda Jelena Karleuša, Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda, Foto: ATA Images, TV Pink

Tortura kroz koju Jelena Karleuša prolazi nakon što je "Grand" produkcija diskvalifikovala Vanju Knežević, koja je na svom Instagramu delila uvrede i pretnje na Jelenin račun, ne prestaje. Naprotiv, pretnje i monstruozni komentari o Jeleni se nižu na društvenim mrežama, a jedan korisnik Tvitera zgrozio je javnost svojim statusom.

Naime, na pomenutoj mreži pojavila se objava sledećeg sadržaja:

"Kako bi svet bio lepše mesto da je Filip Kapisoda upoznao Karleušu, a ne Kseniju, šta mislite vi o tome".

Ispod jezivog statusa našli su se komentari ljudi, kojima je ovakva opaska, na još veće zaprepašćenje mnogih, bila smešna.

"Dugo se nisam ismejala ovako. Kralju, treba ti orden dati", "Ha, ha, ha", "Odlično rečeno"...

Ljudi isprva nisu mogli da veruju da neko tako nešto piše, te su izrazili svoju zaprepašćenost.

"Koliko treba da si bolestan um da ovako nešto uopšte pomisliš", "I tako bolesnici pišu šta im na pamet padne", "Koliko bi svet bio lepše mesto da takvi kao ti ne postoje", "Jelena stvarno trpi stravičnu torturu", "Zgrožena sam, ne mogu da verujem da neko ovako nešto piše", samo su neki od komentara zgroženih fanova.


Jelena se povodom stravičnog statusa nije oglašavala, a juče je reagovala i podnela krivičnu prijavu protiv Vanje Knežević, nakon što su njene maloletne ćerke Atina i Nika Tošić dobile bezbroj pretnji i uvreda na društvenim mrežama zbog Vanjinih objava o njihovoj majci.

Video: Karleuša u ubitačnoj zmijskoj kombinaciji! Snimcima sa zadnjeg sedišta džipa žari i pali Instagramom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    20. mart 2021 | 15:14

    Zašto bolesno? Pa od Karleuše i njenog ponašanja nema ništa bolesnije pa ipak po deset iritantnih tekstova o njoj i njenih provokacija se objavljuje svakodnevno. Čoveku se smučilo i izneo svoj stav pa šta? Nije je ubio, lajaće ona i dalje.

  • dg

    20. mart 2021 | 14:09

    Na žalost Kapisoda je imao standarde i ova ne bi dolazila u razmatranje ni pod razno.

  • Malo sarkazma

    20. mart 2021 | 16:56

    Ima dosta poremecenih ljudi. Ali ne brini nista Jeco, SVE JE TO ŠOU BIZNIS, AKO SI TAKO PSIHIČKI NESTABILNA KAO ŠTO I JESI ONDA NE TREBAŠ DA BUDEŠ DEO TOG SVETA. Ovi sto te kao vredjaju svuda po portalima i drustvenim mrezama, nisu to uvrede, to su kritike za tvoje dobro. Ti nikada neces biti zvezda. Ti sa 43 godine zelis da izgledas kao devojka od 20, a izgledas mnogo starije nego sto jesi. Jel imas ti internet tamo gde si? Jel vidis ti kako se oblace i izgledaju zvezde? Kafe kuvarica bolje izgleda od tebe. Nula. Umislila si da si pevacica neka. Nista ovo nije vredjanje, OVO JE SAMO ŠOU BIZNIS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA