≫ 

Učesnik ZG podržao Vanju, pa obrisao komentar: "Kandidati ćute jer nam je rečeno da ne smemo..."

- Užasno me iritira ova nepravda koja se čini ovoj devojci Vanji - napisao je Nenad Dmitrović

  • 4
Vanja Knežević

Vanja Knežević, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Diskvalifikacija učesnice Vanje Knežević iz "Zvezda Granda" podigla je veliku prašinu, a tim povodom oglasio se još jedan takmičar koji je, međutim, objavu ubrzo obrisao.

Naime, Nenad Dmitrović, koji se takmiči u popularnom šou programu i čiji mentor je Đorđe David, podržao je Vanju na društvenim mrežama, a za produkciju nije imao mnogo lepih reči.

- Užasno me iritira ova nepravda koja se čini ovoj devojci Vanji. Većina kandidata ćuti jer nam je rečeno da ne smemo ništa da podržimo što ona objavi. Iskreno, boli me uvo za "Grand", svašta bi se tu moglo reći, ali ipak se nadam da postoji neka kosmička pravda koja čeka sve te loše ljude - napisao je Nenad, a onda je objavu obrisao.

Podsetimo, Vanja je diskvalifikovana nakon što je na svom Insta-storiju delila pogrdne komentare i pretnje na račun članice žirija, Jelene Karleuše

JK je od produkcije tražila njenu diskvalifikaciju, što je "Grand" istog dana i odlučio, a Jelena je zbog Vanjinih izjava dobijala najstrašnije pretnje na društvenim mrežama, a uvrede i teške reči upućene su i njenim ćerkama Niki i Atini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQQ

    22. mart 2021 | 09:47

    Peticija,bojkot zg,jk napolje iz žirija.Prestao sam da gledam isključivo zbog jk.

  • Miloš

    22. mart 2021 | 12:56

    Ono ponašanje člana žirija je za svaku osudu. Njeno vredjanje takmičara(ki) je za svaku osudu. Po njenom mišljenju takmičarke bi trebale polugole i gole da izlaze na scenu kao što samozvana pevaljka radi jer jedino tako može biti primećena pošto još nije naučila da peva. Podrška za mladu takmičarku. Lepo pevo. Lepo je obučena. I neka se ne osvrće ta komentare ove samozvane "pevačice". Leži na stolu, folira se i izigrava neko i nešto. Inače je niko i ništa. Još jednom podrška za Vanju. Glavu gore.

  • Banjica

    22. mart 2021 | 12:27

    Ćuti bre i uživaj u Beogradu, uskoro rodno selo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA