Goca otkrila detalje venčanja Mirka i Bojane, pa pomenula ime koje planiraju da daju nasledniku

- Dok sam živa biću joj zahvalna, jer je moj Mirko drugi čovek. On je sada ono što jedan muškarac u tim godinama treba da bude, pravi gospodin, pravi muž, pravi sin - rekla je Goca

  • 7
Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić Foto: ATA Images

Pevačica Goca Božinovska kroz nekoliko meseci postaće baka, a njen sin Mirko Šijan i snajka Bojana Rodić dobiće sina.

Božinovska je uzbuđena što će dobiti unuče, ističe da je presrećna što je Bojana uspela da usreći njenog sina Mirka, a kaže da se i po dolasku Rodićeve u njihov dom u Surčinu mnogo toga promenilo.

- Ja sam uzbuđena od januara, tada sam saznala. I srećna, i uzbuđena, i radosna. Njih dvoje se jako lepo slažu. Stalno prave planove, menjaju, renoviraju, izbacuju. Oni po svome sad, ja samo sedim i uživam - rekla je Goca.

- Hvala joj na tome! Dok sam živa biću joj zahvalna, jer je moj Mirko drugi čovek. On je sada ono što jedan muškarac u tim godinama treba da bude, pravi gospodin, pravi muž, pravi sin - ispričala je pevačica.

Iako Bojana i Mirko nisu planirali veliko venčanje zbog panedmije korona vorusa, Goca je otkrila detalje veselja koje bi trebalo da se održi uskroo.

- Ništa ne možemo da planiramo zbog ove situacije, verovatno ćemo za manji krug samo obaviti venčanje - rekla je pevačica i osvrnula se na ime koje će Bojana i irko dati sinu.

- E to je on meni rekao, da je za mene iznenađenje, mada ja pretpostavljam da će biti po njihovom ocu, nisam htela čak ni da ih pitam. To je njihova stvar, ja ne volim da se mešam u njihov izbor, jer meni su se svi mešali, rekla sam ''Snajka to je na tebi, ti sama odredi!'' - zaključila je Goca u emisiji "Premijera".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❓❗

    26. mart 2021 | 18:30

    Niko u kući ne radi, po sopstvenoj priči nemaju od čega ni račune da plaćaju, uzela od države tri minimalca a ovamo se bahate?! Ko je ovde lud a ko koga za*ebava?

  • Pa Zoran

    26. mart 2021 | 18:03

    Konacno prilog i o njima. E sad bar znam da cu imati miran i spokojan vikend. Hvala im na tome. 🥱

  • Mali

    26. mart 2021 | 17:37

    I da nisi rekla znali smo, muka mi je od vas vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA