Nešto kao Kebin spot u životu niste videli, internet se usijao: "Gore su te opljačkali nego Ronalda"

"Draganeee, gore su te opljačkali za spot nego Makeli Ronalda za gol", "Kako neprijatno", "Novi muzički pravac -Kebalizam", samo su neki od komentara na društvenim mrežama

  • 3
Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba, Printskrin/Youtube/Dragan Kojic Keba

Folk pevač Dragan Kojić Keba objavio je pre mesec dana pesmu "Dibidam", koju je i ekranizovao. Tema Kebine nove numere je vreme pandemije i kako je uticala na živote ljudi, ali je pevač to izveo na nadasve apstraktan način.

Njegov novi spot privukao je pažnju poznatog profila na Instagramu "Negujmo srbski", koji je objavio deo Kebinog spota, uz status koji je nasmejao hiljade pratilaca.

"Neću, bre, da me Marina Tucaković pljačka, saću sam sebi da napišem pesmu", stoji u opisu videa, a šaljivi komentari nakon toga nisu prestali da se nižu.

"Kebina dilema kad se probudio na dan snimanja: Imam 150 dinara u džepu. Da li za te pare otići na kafu ili snimiti spot. Ostalo je istorija...", "Spot pravljen u PowerPoint-u", "Spot sa druge planete", "Draganeee, gore su te opljačkali za spot nego Makeli Ronalda za gol", "Kako neprijatno", "Novi muzički pravac -Kebalizam", "K'o da gi pravio u PowerPoint-u", samo su neki od više stotina komentara na račun Kojićevog spota.

Kadrovi koji su nasmejali mnoge su zamišljeni kao futuristički, te se u spotu pojavljuju vanzemaljci sa Kebom, Keba iskaće iz svakog ćoška, a tu su i ljudi koji nose naočare za virtuelnu realnost.

Pogledajte kako izgleda Kebin spot koji je pokrenuo lavinu komentara:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA