≫ 

Marija posle operacije kroz suze o svom i Sinišinom stanju: Rane su nam otežavajuća okolnost...

Marija je operisala tumor limfne žlezde, dok je Siniša imao intervenciju zbog laringsonovog tumora

  • 0
Marija, Siniša Kulić Foto: Nikola Tomić

Marija Kulić i njen suprug Siniša Kulić operisani su u ponedeljak, 5. aprila, u bolnici u Nišu, a Marija je kroz suze otkrila kako se ona i njen suprug sada osećaju.

Marija je operisala tumor limfne žlezde, dok je Siniša imao laringsonov tumor, pa se i on našao na operacionom stolu.

- Pored sjajnih hirurga moram da budem dobro. Tu su reči utehe i sve ono što je potrebno da se osećamo dobro - rekla je Marija.

- Jos uvek smo u bolnici, ali se osećamo dobro. Trenuto je svuda korona, a i tu su rane koja su nam otežavajuća okolnost kako bismo napustili bolnicu. Nadam se da će produkcija dati Miljani da me vidi i čuje, sigurno će joj biti bolje - dodala je Marija.

- Neverovatan stručni kadar i osoblje, od direktora, hirurga, medicinskih sestara, apsolutno na najvišem nivou i na maksilofacijalnoj i na ORL hirurgiji. Doktor Krasić i Stojanov operisali su mene i Sinišu u istom danu, perfektno - dodala je Kulićeva za Blic.

Podsetimo, nedavno je Krstijan Golubović upozorio Mijanu Kulić na ponašanjenje i istakao da će ako tako nastavi njena majka biti životno ugrožena.

Shvati da će ti mama umreti uskoro ako ne budeš bila dobra. Imaš li imalo savesti? - poručio je Kristijan.

- Jesam dobra? - pitala je Miljana.

- Ne, padanje u nesvest, hirovi... Hoćeš da ostaneš ovde i zaradiš novac za mamu ili da budeš diskvalifikovana i ne budeš uopšte tu za nju? Šta ti zamišljaš, da smo Bogom dani ovde? Ti Miksi, rijaliti zvezda, treba da zaradiš novac za majku i dete. Idi do kraja, ostalo je još 100 dana, ovako će proći... Prva nedelja aprila ode - nastavio je on.

Video: Jeziv prizor: Marija Kulić doživela nervni slom nakon svađe sa Zolom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA