≫ 

Milica Todorović brutalno prozvala Jutjubera koji je rekao da je i žena kriva ako je zlostavljana

Pevačica je jedna od mnogih koji su reagovali na izjave Jutjubera

  • 66
Milica Todorović, Nikola Jovanović Nixa Zizu Milica Todorović, Nikola Jovanović Nixa Zizu / Foto: ATA Images, Instagram/nixazizu89

Milica Todorović (30) pobesnela je zbog izjava izvesnog Nikole Jovanovića, poznatijeg kao Jutjuber i trener Nixa Zizu, koji je u emisiji izneo šokantne stavove na temu ponašanja žena i muškaraca prema njima.

- A jadan... Mukica... Što li ga je karma ovako uje**la? Krivo si ti prošao kroz prošli život, pa si sada samo za higijenski odstrel, da prosto sprečimo dalje razmnožavanje ovakvih ameba. Sram te bilo! - napisala je Milica.

U nastavku pročitajte neke od skandaloznih izjava kojima je Jovanović razbesneo javnost.

- Moramo da pričamo o tome zašto se desi nasilje i kako se desi. To što ima ili nema prava ne znači da ti nisi kriva.

- Kažu, zlostavljao me posle dve godine ili pet godine. Ili, "ja sam došla kod njega uveče, on je počeo da me bije". Ma, nemoj!

- Kad dođeš kod muškarca, ti treba da znaš da ako ne daš njemu ono što on hoće, da si ti već u velikom problemu. Ti si slabiji pol i ti si slabija od njega. 

- Morate, žene, da ramislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate. Znači, nemojte da idete kod nekoga u kola, u deset sati uveče, ako vas zove, naročito ako je stariji od vas. Taj znate šta već hoće od vas.

- Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat, prvenstveno. Njega ne zanima šta si, ko si i tako dalje. Tako da, ako naletiš na neku budalu koja je u tom trenutku pijana, drogirana, a ti ideš takva ulicom, sama, znači ti si isto kriva. Kriva si ti što si prošla tu i kriv je on, nije on samo kriv.

- Nema tu "ne". Nemojte da se upoznajete sa nekim, osim na javnom mestu, koga ne znate, i nemojte da idete kod njega u stan, ako hoćete da se sačuvate. A, ako idete već kod njega u stan, znate šta morate da uradite ili nemojte da idete kod njega. Istina boli, ali na početku. Kad shvatiš šta je istina, onda je to to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    8. april 2021 | 17:00

    Najveci je problem sto je njegovo "kriva" pogresno protumaceno. Njegovo "kriva" ne znaci zasluzila si, vec da si mozda mogla da izbegnes tu situaciju da si drugacije postupila. Naravno da to ne opravdava bilo kakvo zlostavljanje, ali se ovde nije ni opravdavalo, vec pokusaj da se podigne svest kod devojaka kakvih sve bolesnika ima, kao i kako da probaju da se zastite. U zivotu ne bih pustio drugaricu ili devojku da sama nocu ide kuci, bez obzira kako je obucena bas zato sto mi je jasno da ima svakakvih bolesnika. Cinjenica je da sve cesce vidimo tekstove kako je devojka od 12,13 godina pobegla kod momka od 20+ ili kako su devojke namamljene od strane bolesnika. Znaci da ipak ne shvataju svi kakvih mozgova ima, a da im je neko to objasnio mozda bi ipak odlucile da ne odu ili da se obrate nekom starijem. To ne znaci da su te devojke krive, vec da niko nije posvetio vreme da im objasni da ne zivimo u diznilendu i da je realnost mnogo gora.

  • Maverick

    8. april 2021 | 18:45

    Po komentarima čovek stvara utisak da ste skoro svi manijaci,neverovatno!

  • Petar

    8. april 2021 | 17:40

    Momak je potpuno u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA