≫ 

Muževi ih javno prevarili, a onda se udružile: Kija i Ivana skockane slale poljupce iz automobila

Mnogima je zapala za oko lokacija koju je Kija postavila - Fontana, Novi Beograd

  • 71
Kija Kockar i Ivana Aleksić Printskrin: Instagram/KijaKockar

Supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, i pobednica "Zadruge 1" i pevačica Kija Kockar doživele su obe javnu prevaru u rijaliti programu "Zadruga", ali izgleda da ih je upravo to i spojilo.

Naime, njih dve su podelile na Instagramu objavu na kojoj se vidi da subotnje popodne provode zajedno uživajući u vožnji po Beogradu.

Kija Kockar je bila tu za Ivanu kada joj je bilo najteže, a njih dve su počele aktivno da se druže.

Naime, Kija i Ivana su poslale poljupce iz automobila, a mnogima je zapala za oko lokacija koju je Kija postavila - Fontana, Novi Beograd.

Podsetimo, nakon Tarine diskvalifikacije, Ša je jecao i molio brata da se javi Tari i da ona ode upravo u taj deo Beograda, gde se nalazi stan u kom je on živeo sa Ivanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    8. maj 2021 | 21:33

    Bivsi muzevi su im bljak,ali meni nije jasno ni kakvu poruku one salju javnosti,sve je nekako bezveze i teranje inata bivsih,ljubavnica,prevarenih zena...Nek im je Bog u pomoci svima njima.

  • Dixi

    8. maj 2021 | 21:19

    Nemam nista protiv ove dve devojke ali samo mogu reci da im muzevi ne udjose u Zadrugu za njih se nikada nebi ni culo.O prevari je suvisno pricati jer da je valjalo to bi jos trajalo.U oba slucaja brak se svodio na reda radi.Kija moze Slobi da klanja kad ga sretne sto je javno ostavijo i njoj izasao na ruku da zaradi i novac i postane javna licnost od obicnog anonimusa ,a za Ivanu tek sledi da vidimo kako ce iskoristiti novo nastalu situaciju.

  • Dara

    8. maj 2021 | 21:34

    Ja se sa Kijom ne bi družila. Sva je baksuzna i proračunata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA