≫ 

Luna i Marko se venčali u crkvi, Đoganijeva blistala u venčanici sa perjem: Burmu sam jedva stavila

- Imala sam tremu, osećam se kao da sam udata - rekla je Luna

  • 32
Marko Miljković, Luna Đogani, Gagi Đogani Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Instagram/marko.miljkovic

Luna Đogani i Marko Miljković nekoliko dana nakon venčanja u Opštini Rakovica, juče, 18. maja, izgovorili su sudbonosno "da" i u crkvi.

Đoganijeva je za razliku od venčanja u opštini, bila u elegantnoj venčanici s perjem i čipkom oko ruku, dok je kosu pokupila u punđu, a od nakita je imala samo minđuse sa belim biserima.

Miljković je bio u beloj košulji sa leptir mašnom, a on i Luna vidno su bili srećni zbog venčanja. Đoganijeva je istakla da se nkaon venčanja u crkvi osećakao "udata žena".

- Baš smo se pripremali. Imala sam tremu, osećam se kao da sam udata. Imala sam lepu tremu, i u crkvi sam se osećala spokojno. Imam i burmu, jedva sam je stavila, ali dobro... - rekla je Luna za emisiju "deToxic".

Podsetimo, Luna i Marko vezu su započeli u rijalitiju "Zadruga", u januaru 2019. godine. U septembru 2020. su se verili, a ubrzo nakon toga objavili su i da čekaju bebu.

Luna i Marko čekaju devojčicu i Đoganijeva broji sitno do porođaja, a par je odlučio da ćerki da ime Mia.

Podsetimo, Luna i Marko, 16. maja, uhvaćeni su kako izlazi iz zgrade u pratnji kume, a oboje su bili obučeni svečano. Luna je na sebi nosila crnu mini haljinu i beli sako preko i vezala visok rep. Nakon toga, pojavili su se ispred opštine Rakovica, gde su sklopili brak, a pratili su ih trubači.

Novopečeni bračni par je tada sa kumovima otišao u restoran, koji se nalazi u naselju Ledine, gde su proslavili sklapanje braka, međutim, Luna i Marko navodno su se posvađali u restoranu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by TOXIC TV (@toxictv_official)

Video: Sreli smo Lunu ispred njene zgrade dan nakon venčanja i skandala u restoranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA