≫ 

Ksenija doživela porodičnu tragediju pred finale: Izašla na scenu, a nije znala šta se dogodilo

Članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave tužnu vest, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje

  • 2
Hurricane, Srbija, Drugo polufinalno veče Evrovizije, Eurovision, Eurosong, Evrovizija Hurricane, Foto: Sander KONING / AFP / Profimedia

Predstavnice Srbije, devojke iz grupe "Hurricane" osvojile su 15. mesto na upravo završenoj Evroviziji, a mnogi su veoma razočarani ovakvim plasmanom budući da su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić bile miljenice publike što zbog pesme "Loco loco", što zbog nastupa i divne energije.

Međutim, ono što niko nije znao je da je njihovom izlasku na scenu u Ahoj areni u Roterdamu prethodila porodična tragedija Ksenije Knežević. Kako nije znala šta se dogodilo, to je nije sprečilo da napravi vrhunski spektakl, a potom se u Srbiju vrate uzdignute glave.

Ipak, nakon finala saznala je tužnu vest, a to je smrt njene bake.

Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje, navodi Objektiv.

- Ne bih ništa komentarisao, stvarno - izjavio je Nenad Knežević Knez kada je upitan da prokomentariše ovu tužnu vest i dodao:

- Prezadovoljan sam plasmanom, eto, to je sve što mogu da kažem.

Video: Uraganke stigle kući! Na aerodromu ponosno vikale: Srbija, Srbija, mi smo pobedile!

(Telegraf.rs)25

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA