Kako je Sloba Vasić postao novi Darko Lazić? Pevač zbog izgleda na meti žestokih komentara

Folker se goji tokom godina i preti da nadmaši i svog kolegu

  • 5

 

Sloba Vasić Sloba Vasić nekada / Printskrin: Youtube/Slobodan Vasic

Pevač Sloba Vasić svakim novim pojavljivanjem u javnosti ume da iznenadi, uglavnom zbog svoje kilaže, koja iz godine u godinu predstavlja problem za ovu "Zvezdu Granda".

Sloba se sinoć pojavio na proslavi rođendana njegove koleginice Aleksandre Mladenović zajedno sa svojom suprugom Lelom Karagić, a mnogima je za oko zapala ne toliko pohvalna transformacija, budući da ga pamtimo u daleko mršavijem izdanju.

Njegove nove fotografije ljudi su počeli da dele po društvenim mrežama, uz komentare koji nisu prijatni.

"Kako je Sloba Vasić postao novi Darko Lazić?", "Srećan čovek je debeo čovek i kontra", "Nek je živ i zdrav i nek se jede", "Toliko je bio sladak, ovo je preterano", "Sloba Vasić pojeo starog Darku Lazića", "Otkad je Sloba ovoliki?", neki su od njih.

Međutim, Vasić je nedavno priznao da je imao burne periode u svojoj karijeri, te da su ga visok pritisak i nezdravi način života doveli do promene fizičkog izgleda.

- Mana ovog posla je što živite nezdravo. Dobio sam visok pritisak, ali ga trenutno regulišem lekovima. Cilj mi je da se oslobodim medikamenata i uravotežim svoj život. Loš život utiče na moj organizam i stanje. Svi misle da je pevačima lako, ali nije. Pre svega tu je noćni život, kod kojeg ne postoji spavanje. Posle određenog perioda vas hvata nesanica, velika neispavanost, umor. Zadimljene prostorije, loša hrana i to je jedan od dovoljnih razloga da vam život krene nizbrdo kada je u pitanju zdravlje - rekao je Sloba i istakao da planira da smrša.

Pogledajte Slobine fotografije od ranije i ove novije, na kojima pevač u nekim momentima izgleda neprepoznatljivo, a njegovo kuburenje sa kilogramima podseća na slučaj Darka Lazića, koji se sa istim problemom borio i na kraju ga je rešio operacijom smanjenja želuca.

Video: Sloba Vasić zaprosio bivšu misicu na luksuznoj jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA