≫ 

Naser Orić sad besni na Sadika: Otac te je odhranio na račun ratnih pesama, što se pravdate Srbiji?!

- Dodvoravaju se medijima, isto kao da će mu Beograd dati stan i da živi u Beogradu! Zaboravio je da mu je država Bosna i Hercegovina, da mu je majka Bosna i Hercegovina i da su mu koreni u Srebrenici - kazao je Naser

  • 52
Naser Orić, Sadik Hasanović Naser Orić i Sadik Hasanović / Foto-kolaž: ZORAN LESIC / AFP / Profimedia, Instagram/sadikhasanovic.official

Naser Orić upitan je ponovo za komentar na Sadika Hasanovića, nakon što se ovaj momak, finalista Zvezda Granda, izvinio zbog pevanja pesme "Ko na Božić u Kravicu dođe", a koja slavi ubijanje Srba u Kravici.

Takođe, dotakao se i Hasanovićeve porodice, nakon što je njegova majka rekla da ga ona nije naučila da peva te pesme, već su ih pevali "svi po Bosni".

- Zvao me je i molio, uplašio se, počeli su da ga pritaskaju preko Fejsbuka, Bošnjaci, sandžaklije i tako dalje, zašto je tako rekao za Srbiju... Posle moje izjave još je veći pritisak od strane bošnjačke populacije. Ja sam mu rekao da ne želim ništa da povlačim, zato što je pogrešio. Ja znam da je njegov babo maltene odhranio na račun ovih ratnih pesama koje je sam smišljao i pravio - rekao je Naser voditeljki Mirzi Vranj.

- Odjednom, kad je mali prvi put otišao u Beograd i video, provodali ga po nekim birtijama, i onda on zaboravi Srebrenicu, zaboravi Bosnu i sve ostalo. Mali je poleteo. Iz tog razloga hteo sam da spustim malog na zemlju, da shvati gde je on i kom jatu pripada - rekao je bivši komandant Armije Republike Bosne i Hercegovine na području Srebrenice.

Na pitanje da li je pročitao izjave Jelene Karleuše na ovu temu, rekao je:

- Nisam, uopšte me ne interesuje šta Jelena Karleuša izjavljuje. Ne bavim se tim pevačima i šta ko izjavljuje i šta ko priča, nisam u tom filmu!

- Nego, jednostavno, ovo... Znajući mu oca, znajući mu majku... Žalosno je da se oni ograđuju da nisu dete naučili! Zamislite vi njegove majke, kad kaže "Nismo mi njega ovo naučili, da to peva, nego to peva cela Bosna!". Pa kome se ti pravdaš?! Ona se znači i dalje pravda! Ti roditelji koji su ga odhranili na tim parama, zarađujući sa tim pesmama, oni i dalje pokušavaju da se pravdaju Srbima. Onda treba lepo da se pokupe lepo, odu u Srbiju i tamo žive - poručio je Orić.

- Dodvoravaju se medijima, isto kao da će mu Beograd dati stan i da živi u Beogradu! Zaboravio je da mu je država Bosna i Hercegovina, da mu je majka Bosna i Hercegovina i da su mu koreni u Srebrenici - kaže Naser.

- Ograđuje se od svojih korena, od svojih ratnika, od svojih junaka koji su spašavali i njega i njegovu baku, familiju... Ovde nema ništa. Nema nijedna reč - ubiti, zaklati. Pesma opisuje herojstvo bošnjačkog vojnika u odnosu na srpskog i to je to - zaključio je Orić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    4. jul 2021 | 16:23

    On je vaš, peva da kolje srbe, samo vi vaš otpad držite kod sebe, nama ne treba. Treba zabraniti ulaz u Srbiju svima koji su pevali o klanju srba

  • Delija

    4. jul 2021 | 16:24

    Ti si jedan ubica i to ubica starih nemocnih i dece...to sto si politicki pusten ne znaci da si nevin i zato ti nemas pravo glasa...pevas o klanju a kazes da nisi zlocinac

  • Qwer

    4. jul 2021 | 17:14

    Pa i tebi monstrume je Srbija mnogo dala, a ti si joj vratio tako što si nemilosrdno ubijao sve što se srpskim zove. "Bog bavi al' ne zaboravi" jadni Nasere Oriću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA