Ceca za nastup u Budvi inkasirala 40.000 evra, a za celo leto bi trebalo da zaradi oko 300.000

Do kraja meseca imaće još jednu tezgu, u Vrnjačkoj banji na stadionu, dok će u avgustu otpevati svoje pesme na još sedam koncerata

  • 15

Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović na aerodromu Ceca Ražnatović / Foto: Marko Jovanović

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović tokom jula i avgusta imaće ukupno deset koncerata u regionu, a ako se uzme u obzir da je njen prosečan honorar 30.000 evra, to znači da će ona biti bogatija za najmanje 300.000 evra.

Prethodnih dana već je imala nastupe u Ljuboviji, gde je pevala pred nekoliko hiljada ljudi na otvorenom i to po najvećem pljusku.

Nekoliko dana kasnije, pevala je u jednoj budvanskoj diskoteci, gde joj je nastup koštao čak 40.000 evra.

Do kraja meseca imaće još jednu tezgu, u Vrnjačkoj banji na stadionu, dok će u avgustu otpevati svoje pesme na još sedam koncerata.

Posetiće Jugovo, Svrljig, Sokobanju, dva puta Makedoniju, Leskovac i ponovo će gostovati u Crnoj Gori. Za tih deset nastupa zaradiće oko 300.000 evra, što je svakako rekord kad su u pitanju letnje turneje domaćih zvezda.

Podsetimo, Ceca je nakon koncerta održanog u Budvi napravila presedan, pa se nije odmah sutradan vratila za Beograd, već je ostala da uživa sa ćerkom Anastasijom i prijateljima.

Njeni letnji kadrovi su, malo je reći, raspametili muški pol, a ni žene nisu ostale ravnodušne.

Video: Ceca u beloj haljini od kristala izula cipele, pa na bini bosa napravila ludilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA