• 0

Goran Bregović: Druga žena moga oca ga je pratila dok je išao do bolnice u kojoj mi je majka umirala

- Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice - rekao je Bregović

  • 0
Goran Bregović

Foto: ATA images

Muzičar Goran Bregović ispričao je tužnu priču u kojoj se prisetio svojih

roditelja.

Roditelji su mu se, kako kaže, razveli jer je njegov otac imao problema sa alkoholom.

- Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav - započeo je Goran priču i objasnio šta se dešavalo kada je njegova majka umirala.

- Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću. Ona ga je jednom pratila i videla kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala. Tu bi celu noć napolju sedeo ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio celu noć. On je tad već bio izlečen od alkoholizma ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd - rekao je Bregović i dodao:

- Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd. I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice - zaključio je Bregović jednom prilikom u emisiji "Živa istina".

Video: Brega kad ode u Pariz jede kiseli kupus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima