Mina Vrbaški postaje pevačica: "Ovo je neki novi početak"

Vrbaški se potom osvrnula na svoj sukob sa Lepim Mićom

  • 10
Zadruga 4, Finale Mina Vrbaški Foto: Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški je odlučila da uplovi u pevačke vode i snimi pesmu, a na svom Instagramu objavila je slike iz muzičkog studija.

Buduća pevačica je otkrila i kada će izaći numera i otkrila šta može da se očekuje od početka njene muzičke karijere.

- Istina je, imam novu saradnju, radim na novoj pesmi, u oktobru možete da je očekujete. Jako je intrigantna i za klupske varijante, pesma koja se sluša u bilo koje doba dana i noći. Pesma je gas, iskreno očekujte haos!  Očekuje se najbolje, ovo je neki novi početak. Pesma je poput Vojaža i Nućija, u tom je fazonu - rekla je Mina za Pink.rs.

Vrbaški se potom osvrnula na svoj sukob sa Lepim Mićom.

- Ne znam da li je Mića poludeo ili ne, sa moje strane je sve u redu. Da li će on da poludi, mene ne interesuje, ja sam onakva kakva sam i bila. Miću i dalje volim. Bespotreban je komentar njegov na sve što se izdogađalo. Nisam ja digla frku. Mića samo nije ispričao onako kako zaista jeste, neka vodi brigu o svom životu, o mom ne treba da brine. Nema potrebe da se upliću bilo čiji roditelji, ako ja to ne želim. Mogla je i moja majka da predstavlja roditelje mog dečka, ali nema potrebe, to je zaista ružno - rekla je Mina za navedeni portal.

Video: Hit snimak: Lepi Mića se u snu svađa i psuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    7. avgust 2021 | 22:57

    А када ће књига!? Ваљда је такав распоред!?

  • Daca

    7. avgust 2021 | 22:32

    Ova likuša nema ni T od talenata i nikakvu harizmu🤢!

  • Deutsch

    7. avgust 2021 | 22:31

    Ako da Bog da posle ove sezone Zadruge stvarno ne bude više nijedna to bi bila pobeda Srbije ne zanimaju me njihove pare i honorari samo da deca ne gledaju najvecu tugu i bedu Srbije, a mnogi su pokušali da budu "pevaci" pa su i dalje čistači nema leba od toga za njih tu se ne moze namestiti kao u Zadruzi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA