≫ 

Milica pukla 20.000 evra, luksuz pršti na sve strane: Evo na šta je potrošila pravo bogatstvo

Ono što se posebno komentariše na društvenim mrežama jesu pevačicini stajlinzi iz spota

  • 0
Milica Pavlović Milica Pavlović Foto: Instagram/senoritamilica

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre nekoliko dana predstavila duetsku pesmu "Oko Moje" sa kraljem emotivnih pesama Sašom Matićem, i ako je suditi po dosadašnjim reakcijama, pesma je u rekordnom roku osvojila publiku i beleži skoro tri miliona pregleda za pet dana.

Pavlovićeva ne stiže u potpunosti da uživa u svom uspehu, budući da već neko vreme dan za danom ima koncerte širom našeg regiona, ali ono što se posebno komentariše na društvenim mrežama jesu njeni stajlinzi iz spota, što i ne čudi budući da je na njih potrošila pravo bogatstvo.

Naime, Milica je u spotu promenila više odevnih kombinacija, a samo za izradu glamuroznog kostima koji je optočen sa 10.000 svarovski kristala je potrošeno oko 5.000 evra.

Prilično skupa je bila izrada i haljine, šljaštećeg sakoa i ostalih stvari koje seksi senjorita nosi u spotu, jer su svi komadi pravljeni specijalno za nju i od najskupljih materijala, dok je sve to kombinovala sa papreno skupim cipelama marki Guči, Đuzepe Zanoti i Versaće.

Kad se na sve to doda i skupocen nakit kojim je upotpunila stajlinge, lako se dođe do toga da je atraktivna brineta samo na garderobu za potrebe spota "Oko moje" spiskala oko 20.000 evra!

Ona je do sada mnogo puta rekla da sve što zaradi, ponovo vrati u posao, a kada je u stanju da ovoliko novca potroši samo na stajlinge, postavlja se pitanje koliko je samo novca uložila u pesme, spotove, naslove. Nećemo ni da računamo, da nas ne zaboli glava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA