"Izvini što nekad nisam bila tu": Jovana ćerki priredila rođendansku bajku, pa uputila emotivne reči

Prostor je ukrašen balonima u najrazličitijim bojama, torta u roze boji sa cvetnim detaljima i svećica sa zlatnim brojem tri, koju je Lea oduvala

  • 2

Voditeljka Jovana Jeremić priredila je svojoj ćerkici Lei proslavu povodom njenog trećeg rođendana.

Rođendanska zabava je izgledala kao iz bajke, a Jovana je na Instagramu napisala: "Divan dan na Lein način!", uz ćerkinu fotografiju.

Na snimcima i fotografijama mogu vidi se da se majka potrudila da mezimici priredi sve po njenoj želji. Prostor je ukrašen balonima u najrazličitijim bojama, torta u roze boji sa cvetnim detaljima i svećica sa zlatnim brojem tri, koju je Lea oduvala.

Za ovu priliku, Jovana je na svom Instagram profilu posvetila ćerki emotivne reči.

- Snago moja, sve smo izdržale ti i ja. Voli te majka. Izvini što nekad nisam bila tu. Ispravila sam greške. Idemo dalje zajedno. Naša granica je samo nebo. Volim te. Tvoja majka - napisala je Jeremićeva na svom profilu na Instagramu.

Podsetimo, nakon što je napustila televiziju Hepi, Jovana je napomenula kako želi da se posveti ćerki Lei, koja je imala problema sa govorom.

- Želim Leu da izvedem na pravi put, posebno hoću da unapredim njene govorne sposobnosti. Mnogo toga sam preskočila u njenom odrastanju zato što sam uređivala Jutarnji na "Hepiju". Dopustila sam da je drugi vaspitavaju. Time je trebalo ja da se bavim - ispričala je Jovana ranije.

Kako je izgledao rođendan Jovanine ćerke, kao i još neke Jovanine fotografije sa suprugom, pogledajte u galeriji, kao i u video snimku iznad teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. avgust 2021 | 15:43

    Srecan rodjendan devojcici, zelim joj mnogo srece jer ce joj sa ovakvom majkom biti potrebna. A mami porucujem samo beeeee beeeee beeeeee jer to jedino razume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA