≫ 

Car je poslednji u nizu: Svi fizički okršaji Maje Marinković, nije zaobišla ni žene

Marinkovićeva je najveće sukobe imala sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem

  • 5
Maja Marinković tuče Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Aleksandra Nikolić Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković pravila je brojne skandale tokom učešća u rijalitiju Zadruga, koji su se često završavali fizičkim kontaktom.

Marinkovićeva je najveće sukobe imala sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem.

Maja je nekoliko puta vrištala i udarala glavom o zid, a u međuvremenu je fizički nasrtala i na još neke tadašnje zadrugare.

Jednom prilikom se "dohvatila" sa cimerkom Minom Vrbaški. Ona je u jednom momentu izgorela od ljubomore, uletela u bazen i počela da štipa Janjuševića jer je pričao sa Minom.

Janjuš je izašao iz bazena, a Maja je onda počela Minu da izvlači iz bazena. Mina joj je uzvratila, njih dve su se potukle, a zadrugari su počeli da ih razvajaju i obezbeđenje je reagovalo.

Maja se zbog ljubomore potukla i sa Aleksandrom Nikolić, na koju je prva nasrnula jednom prilikom i to zbog toga što je Aleks bila prisna sa Janjušem.

Marinkovićeva je kratkotrajno bila sa Milanom Jankovićem Čorbom u rijalitiju, sa kojim se nije potukla, ali je njihov odnos bio veoma buran. Čorba je nekoliko puta Maju nazvao pogrdnim imenima i terao je od sebe.

Poslednja u nizu Majina tuča desila se sa Filipom Carem, sa kojim je rijaliti-zvezda sada u vezi. Kako su njihove komšije navele, njih dvoje napravili su pravi pakao, urlali jedno na drugo i potukli se, a Marinkovićeva je otkrila da su rešili razmirice.

- Što se tiče ovog snimka, jesmo se posvađali, ali ja sam pre toga bila izrevoltirana zbog jedne ženske osobe i onda smo se Filip i ja nešto posvađali... Brzo smo rešili to i ostavili iza nas, tako da je sada sve u redu - rekla je Maja za pink.rs.

Video: Današnji dan u Zadruzi obeležile su tuče: Na red došli Maja i Janjuš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA