Uraganka započela vezu sa glumcem, pa drastično promenila imidž: Blista i bez trunke šminke

Ksenija je nedavno uplovila u romansu sa sinom proslavljenog glumca Irfana Mensura

  • 2
Hurricane

Ksenija Knežević, Foto: Nikola Tomić

Pevačica i članica grupe "Hurricane", Ksenija Knežević, promenila je imidž i pokazala da blista, kako komentarišu, od ljubavi bez trunke šminke.

Nakon što je raskinula dugogodišnju vezu, Ksenija je uplovila u romansu sa glumcem Pavlom Mensurom i promenila je frizuru.

Ksenija je skratila kosu na paž, a pozirala je u frizerskom salonu, bez trunke šminke na licu. Njena promena oduševila je mnoge, pa su joj poručili da blista zbog nove frizure, ali verovatno i nove ljubavi.

"Prelepa si", "Odlično ti stoji promena", "Blistaš, što zbog frizure, što zbog nove ljubavi", "Frizura je pun pogodak", "Prirodna lepoica", neki su od komentara.

Podsetimo, Ksenija je nakon pet i pogodina veze raskinula sa, sada već bivšim dečkom, Nikolom, dok je Mensur okončao dvoipogodišnju vezu sa koleginicom, glumicom Ivanom Zečević, sa kojom je živeo, nakon čega su uplovili u romansu.

Prvi susret Ksenije i Pavla bio je odlučujući, tada se glumac pevačici udvarao na džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na "Music Week" festivalu, gde ju je iz publike posmatrao ponosno i zaljubljeno.

Kako Ksenija izglda sa paž frizurom i bez trunke šminke pogledajte u galeriji iznad, kao i još neka pevačicina izdanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA