Oženio se brat Teodore Džehverović! Mladenci blistaju od sreće, pevačica se "borila" za bidermajer

Sve izgleda bajkovito, a nakon venčanja sledi svadbeno veselje

  • 8
Sava Džehverović venčanje Adriana i Sava, Foto: ATA Images

Sava Džehverović, sin bivše rijaliti učesnice Gordane Goce Džehverović i brat pevačice Teodore Džehverović oženio se svojom dugogodišnjom izabranicom, Adrianom Kadar.

O njihovoj vezi se dugo pričalo još dok su Goca i Teodora učestvovala u "Zadruzi 2", a mnogi su mislili i da njihova veza neće izdržati toliki pritisak. Da stvari stoje potpuno drugačije, svedočila je njihova romantična prosidba, ali i venčenje mladog para.

Andriana je blistala u balskoj venčanici bele boje sa cirkonima, dok je Sava u elegantnom odelu koje je ukrašeno cvetom.  Mladenci nisu skidali osmeh sa lica tokom ceremonije građanskog venčanja, a jasno se vidi da su presrećni što su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Mlada je, kako običaji nalažu, bacala i bidermajer, a među devojkama koje su želele da budu sledeće, bila je i Teodora, ali ona nije bila ta koja je uhvatila cveće, već neka druga devojka.

Teodora se za ovu priliku posebno doterala, pa je blistala u narandžastoj haljini sa dubokim dekolteom, a kosu je uvila u afro lokne.

Ona je na svadbu svog brata došla bez dečka Nina Čelebića, koji je veće neko vreme u Americi, pa on i pevačica održavaju vezu na daljinu.

Fotografije sa venčanja Save i Andrijane pogledajte u galeriji iznad.

Video: Teodorin dečko napušta Srbiju: Pevačica mu priredila dirljivu oproštajnu žurku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA