Jovana Jeremić kupuje stan: Od usta sam odvajala, nijedan muškarac mi nije dao ni 5 €

- Ja sam neko ko donosi novac, neko ko je žena biznismen. To je moj domen, sve ostalo može da se nadomesti. Ne želim da mirišem na zapršku, već na dobar i skupoceni parfem - rekla je Jovana

  • 16
Jovana Jeremić Foto: ATA Images

 Jovana Jeremić otkrila je da će kupiti svoj prvi stan sledeće godine, ponosna što je došlo vreme da, kako je istakla, ubira plodove dugogodišnjeg rada.

- Kupujem svoju prvu nekretninu sledeće godine, nakon deset godina rada. Razgledala sam nekoliko lokacija, ali jedna mi je najviše zapala za oko. Uskoro bi trebalo da počnem pregovore o svemu i pazariću stan sledeće godine. Tek tada ću da uzmem svoju prvu nekretninu, isključivo od svog rada i potrebno je da se skupi novac za tako veliko ulaganje - rekla je Jovana.

Jeremićeva se 10 godina bavi novinarskim poslom, a evo zašto je tek sada odlučila da se stambeno obezbedi.

- Razlog tome je što je trebalo sve ovo zaraditi sam, krenula sam od nule. Nijedan muškarac mi nije dao pet evra, a kamoli 50.000 ili 100.000. Ova nekretnina će biti kruna moga rada. Od usta sam odvajala da bih skupila novac, dok su se drugi hvalili “Gučijem” i “Kavalijem” i putovanjima na Kubu i Tajland, ja sam reklamirala sve proizvode na Instagramu, išla u Crnu Goru na letovanje u svoj apartman - ističe Jovana za Blic.

Voditeljka je više puta rekla da je ne zanimaju kućni poslovi, već isključivo biznis.

- Ja sam jaka i samostalna žena. Nekoliko puta sam isticala da ne želim da kuvam, perem i peglam. Nisam domaćica. Kome takva žena treba, neka je nađe sebi. Ja sam neko ko donosi novac, neko ko je žena biznismen. To je moj domen, sve ostalo može da se nadomesti. Ne želim da mirišem na zapršku, već na dobar i skupoceni parfem.

- Pored toga, želim muškarca koji može zajedno sa mnom da pravi pare i koji u tome vidi ženu svog života, a ne u varjači i kutlači, već u ženi sa kojom može da sačuva svoj biznis - rekla je Jovana, koja se ne kaje zbog svojih grešaka u prošlosti.

- Nikada se ne kajem. Uvek sam bila borac u životu, kao što sam i sada. Na greškama sam učila, ispravljala sam ih, ali nikada nisam odustajala.

- U nekim momentima sam znala mnogo da trpim, podvijem rep, spustim sebe na one grane kojima nisam pripadala, jer sam znala da je to moj put ka tronu i da drugog nema. Jer sam u svemu uvek bila sama, nezaštićena i prepuna strahova i strepnje - ispričala je Jovana.

Video: Sad su u kanalu svi sa uticajnih funkcija koji su hteli da mi pomognu u zamenu za seksualne usluge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    8. oktobar 2021 | 15:30

    Ova mala se digla previše brzo će i pasti sama sebe stalno hvali

  • Krle

    8. oktobar 2021 | 15:42

    Au brate preterala si kupi stan negde van i briši..

  • A

    8. oktobar 2021 | 16:37

    Zasto mislis da zene koje su i dobre domacice, majke, supruge ne mogu da mirisu na skupoceni parfem i imaju karijeru...sve je stvar organizacije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA