≫ 

Anin novi dečko voli poznate cice: Dejan se pre dve godine družio sa Tarom Simov

Bivša zadrugarka na svom Instagram profilu ima snimak kako se sa Aninim dečkom vozi po Beogradu

  • 19

Pevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju na kojoj pozira sa Dejanom Nikolićem, a ona nije jedina sa javne scene koja je viđena u njegovom društvu.

Naime, zadrugarka Tara Simov na svom Instagram profilu ima snimak kako se sa Aninim dečkom vozi po Beogradu. Ovaj snimak je objavljen februara 2019. godine.

Bivša zadrugarka je označila Nikolića na njemu, a može se videti da su se ludo zabavljali tokom vožnje po prestonici Srbije. Osim što je Tara pevala sve vreme, Dejan nije skidao osmeh sa lica.

Podsetimo, Pevačica Ana Nikolić objavila je fotografiju sa nepoznatim muškarcem i time izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Nedugo zatim, otkriven je i identitet misterioznog gospodina sa fotografije.

Kako je saznala ekipa TelegrafJetset-a od izvora bliskog pevačicinom novom izabraniku, reč je o električaru Dejanu Nikoliću koji je još uvek zakonski oženjen i ima dvoje dece, a komšinica mu je pevačica Ana Sević.

Pomenuti video koji je objavila Tara Simov, pogledajte na početku teksta.

Video: Ana Nikolić objavila video pa poručila hejterima: Rokajte, objasnite da sa mnom nešto nije ok

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA