≫ 

Tamara Đurić se danas udaje za čoveka kog je ostavila dva meseca nakon porođaja

Nakon kratkog prekida veze posle rođenja ćerke, par je rešio da stane na "ludi kamen"

  • 0
Tamara Đurić Tamara Đurić / Foto: Nikola Tomić

Tamara Đurić danas, 23. oktobra, ima dvostruki razlog za radost, pošto će prvo krstiti naslednicu, a potom će se i udati za izabranika Nikolu.

Oba čina obaviće u Hramu Svetog Save, dok će slavlje uslediti u jednom restoranu u Skadarliji.

Podsetimo, Tamara i Nikola su početkom oktobra proslavili dve godine veze. Tada je od svog izabranika na poklon dobila skupoceni automobil.

- Danas moj nevenčani supurg i ja slavimo dve godine naše veze i auto je u to ime. On mene iznenađuje kad se najmanje nadam. Auto mi je dovezao i kaže: ''Siđi da vidiš auto, da ti ga ostavim ako ti se sviđa''. Pa ja kažem: ''Gde je tu mašna, cveće...?''. On to ne voli, nije takav tip, ne voli da se slika, da se ekranizuje. Dok sam ja bila u drugom stanju desili su se neki problemi sa trudnoćom, a i sa našim brakom, pa sam ja odustala od toga da to ozvaničimo... On je vrlo porodičan, kao i moj otac. Ja sam htela muškarca koji će sa mnom da ima prvo dete, prvi brak, ja to tako volim. Na volim kad neko vuče repove iz prošlosti, uz dužno poštovanje, ali moj izbor je slobodan, mlad muškarac, lep, stabilan, koji se bori... - rekla je Tamara, a prokomentarisala je i ćerku koja nosi njeno ime.

- Tamara je jedna jako dobra devojčica, mirna je i harizmatična. Brzo sam se ja prohvatila tog majčistva, nas dve smo se skontale čim je ona došla na svet. Ona je deo mene, uloga majke budi najlepše u meni - ispričala je Đurićeva u Premijeri.

Tamara je ćerku Tamaru rodila 3. januara 2021, u porodilištu Narodni front u Beogradu.

Malo nakon toga raskinula je vezu sa Nikolom, ocem svog deteta za kog se sada udaje.

- Volim da idealizujem sve što je moje, ja sam ga uvek hvalila i sad ga hvalim. Nije on pogrešio, nešto smeta njemu, nešto meni, ja sam se malo povukla, meni je sve dosadilo, a on voli da se druži i tu smo se malo koškali. Ja nisam žena koju bilo ko može da maltretira, nismo imali tih problema, ali zajednički život... Ja sve pričam, to je moja mana, ja sam brzopleta. Ja nisam više sa njim i htela sam odmah da se zna. Kliše priča, on je dobar otac, ali zajedno... Nešto se dogodi. Muškarci misle da kad žena postane majka, da je i njima majka. A ja to nisam, on je tu pogrešio. Tako da nek ide on kod svoje majke, Tamara će kod svoje i to je to - rekla je Tamara krajem marta 2021. na temu raskida.

Video: Sva u belom: Tamara Đurić stigla u Hram da se venča i krsti kćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA