Dragana Shining Ego poručuje - Devojke, nosite češće seksi veš!

Atraktivni fitness model i osnivačica must-have brenda "Shining Ego" pohvalila se putem instagrama skupocenim poklonima koje je dobila od dečka uz poruku da bi sve žene i devojke trebale češće da nose seksi veš

  • 4
Dragana Tanasijević Shining ego FOTO: Instagram/shiningego_ official

Prada, Luj Viton, Valentino, Versaće...

Da, svim brendovima o kojima maštaju mnoge devojke može da se pohvali Dragana Tanasijević, poznata po "Shining Ego" vešu, za kojim na ovim prostorima vlada ogromna potražnja.

Naime, osnivačica ovog brenda se skupocenim poklonima koje je dobila od svog partnera pohvalila na Instagram profilu.

Jasno je da ju je dečko i te kako razmazio, a ona za sve devojke ima vredan savet - kaže da velika tajna leži u vrelom donjem vešu koji biraju, pa bi češće trebalo i da ga nose.

Nije razlog samo oduševiti jači pol i partnera, nego se i dobro osećati u svojoj koži, pred ogledalom. A, u čemu se žena u svoja četiri zida može bolje osećati nego u kvalitetnom, a seksi donjem vešu?

A, da Dragana odlično zna šta radi pokazala je i nedavno, kada je za provokativnu reklamnu kampanju svog brenda, pored sebe, okupila ruske Instagram modele i Plejboj zečice, čije profile na društvenim mrežama prati milionska publika.

Dragana Tanasijević, Shining ego Dragana Tanasijević, Shining ego / FOTO: Miloš Miletić

Ruski modeli su ekskluzivno doleteli u Beograd, samo zbog snimanja za "Shining Ego".


Drage dame, nakon svega navedenog, nema mnogo dileme oko toga šta treba raditi - već sada odaberite za sebe komade donjeg veša i određenih dodataka koji će učiniti da se osećate kao kraljice!

Shining ego, logo, reklama Foto: Printscreen

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Make

    10. novembar 2021 | 18:53

    Ranije žene nisu nosile ves , uhvate se musko i žensko na kraju brazde pa udri , dece bilo koliko volis .Sad nit šta ima nit šta bilo ,sve veštačko i plastika ,idi bre koga zanima tvoj savet šta će da nose . Što rekla si im mustru za tkanje ili da izvezu kosulju?

  • DARKO 100%

    10. novembar 2021 | 18:16

    Polako dolazi vreme kad nece nista nositi od donjeg vesa,to cesto mozemo da vidimo negde gde sede ,cesto nesmotreno rasire noge ,vesa nema osim subare ili je nularica fruzura,

  • V8

    10. novembar 2021 | 18:50

    Da si ti živa i zdrava odkad nose...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA