≫ 

Kija o Stanivukoviću i Tanji: Imala sam okršaj sa Draškom! Nije bilo džentlmenski...

- To što oni ćute, njima to odgovara da se tako provlače u medijima - rekla je Kristina

  • 70
Kristina Kija Kockar, Draško Stanivuković, Tanja Savić Foto: NIkola Tomić, ATA Images, Pixabay

Pevačica Kristina Kija Kockar progovorila je o povezivanju sa navodnim ljubavnim parom Draškom Stanivukovićem i Tanjom Savić i još jednom javno istakla da nema nikakve veze sa njima i sa pisanjem medija.

- Više mi je dosadno da se ponavljam kao papagaj. Odmah sam to demantovala, jer nema nikakve veze sa mnom. Ono što sam posle čitala, stvarno želim da se udaljim od svega toga, nekih bivših odnosno sadašnjih muževa, odvratnih izjava. Zaista kada sam videla sve to postalo mi je muka, i htela sam da se što pre udaljim od svega toga - rekla je Kija.

Ona je dodala da je imala i okršaj sa gradonačelnikom Banjaluke, ali je kasnije shvatla da su stvari veoma komplikovane.

- Kad vidite dvoje mladih ljudi i spojite ih, nervirala sam se. I ja sam imala veliki okršaj sa Draškom, jer sam mislila da su se svi urotili protiv mene i da mi nameštaju, ali kada sam shvatila da su neki stvari komplikovane i nije tako kao što izgleda onda sam počela da se smejem - rekla je Kristina.

Kockareva je naglasila da nije deo navodne ljubavne priče Stainvuković-Savić, a Drašku je zamerila što se povodom natpisa u medijima nije oglasio.

- Ja nisam deo tog ljubavnog trougla. Nije džentlmenski što se ta muška strana nije od početka oglasila i objasnila da ja nemam veze sa tim, ali ja sam demantovala i mislim da nema smisla da se više ponavljam. To što oni ćute, njima to odgovara da se tako provlače u medijima. Ne mislim da je svaka reklama dobra reklama, nisam u tom fazonu. Kada ćutiš ostaviš prostora za spekulacije, a nekome to očigledno odgovara - rekla je Kija u "Pulsu Srbije".

Podsetimo, Stanivuković je, 20. novembra, upitan da li je istinita priča o njegovoj romansi sa Tanjom Savić. Nije hteo da potvrdi, ali ni da demantuje.

- Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banjaluke isključivo svojim radom i posvećenošću.Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bežim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zaseni sve ono krupno što radimo i što smo postigli - rekao je Draško.

- Takvim jednim posrnućem društva ti klikovi su upravo ono što nas unazađuje jer se piše bilo šta samo zbog čitanosti, a ne zbog pozitivnog efekta koji treba da ostvari. Vrednosti takvih vrsta spekulacija, napisa, tračarenje nisu vrednosti koje ja želim da promovišem. Poražava me činjenica da su nekada takve vrste intriga i naslova, gde i ja sam spoznam gde sam i u kojem trenutku bio, postanu važnije i interesantnije od vitalnih pitanja - kazao je Stanivuković.

Video: Ekskluzivni snimci Kijinog stana koji je kupila u Turskoj: Luksuz pršti kao hotel sa 5 zvezdica

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA