≫ 

Edita za Telegraf nakon Kijinih uvreda: Sama si se upecala i pronašla, ja te se nisam ni setila

- Na Kijine uvrede neću reagovati i pomalo mi je simpatična kako se potrudila da mi nalepi raznorazne etikete, a to samo govori o njoj - istakla je Edita

  • 47
Edita Aradinović, Kristina Kija Kockar

Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Edita Aradinović oglasila se nakon objave u kojoj ju je, prema mišljenju mnogih, Kristina Kija Kockar žestoko izvređala i optužila, a sve nakon što je Edita na svom profilu pružila podršku pevačici Marini Visković.

- Ono što mogu da kažem jeste da se sama upecala, i pronašla, a ne samo da nisam mislila na nju, nego je se nisam ni setila dok sam pisala… - počela je Edita za Telegraf Jetset.

- Ovde se ne radi o meni, već o Marini, a naknadno sam se obratila mladim izvođačima, jer sam upućena u to šta isti prolaze da bi se bavili pevanjem. Nije sve tako slatko i bajno kao što izgleda! Saša je verovatno samo jedan u nizu koji obeća nešto što ne može niti planira da ispuni, i jako mi je žao, jer znam da je Marina vredna i pre svega poštena! Nemam komentar na Kijinu izjavu, niti želim da se nastavljam, jos manje prepucavam. Ima pravo na svoje mišljenje, ona se svakako nalazi u društvu od kojeg sam se ja odavno ogradila - dodala je pevačica.

- A, što se moje objave tiče, počele su da se pojavljuju produkcijske kuće u koje mladi izvođači iz nemoći ulaze, nadajući se da će dobiti ono što zaslužuju, pa se zarobe. Ja nisam bila taj slučaj u "Ministarkama", i zahvalna sam producentima koji su mi omogućili da se izgradim. Kod nas su drugi problemi bili u pitanju, a to sada svakako nije tema. Na Kijine uvrede neću reagovati i pomalo mi je simpatična kako se potrudila da mi nalepi raznorazne etikete, a to samo govori o njoj. Svakako joj želim sve najbolje, i neka zna da se nije na nju odnosilo moje obraćanje  zaključila je Aradinovićeva.

Podsetimo, Edita je na svom storiju pružila podršku Marini Visković, koja je trenutno u određenoj vrsti spora i konflikta sa producentom Sašom Mirkovićem.

- Sramota kakav pakao moramo da prođemo da bi radili svoj posao pošteno. Svi bi da budu face, da se priča o njima. Zato i treba da ulažete u polusvet i poluidiote kojima se život svodi na rijalitije, spletkarenja i promiskuitet, a ne od nas poštenih izvođača, umetnika da pravite budale. Karma je čudo, zapamtite! - napisala je Edita.

Nakon ovoga, Kija je na svom Instagram storiju napisala sledeće:

- Molim određenu zavedenu u policiji pro**itutku sa osnovnom školom da prestane da mene upliće time što će nekome dati podršku. Vrati prvo svoje dugove, jer bi pevala u dnevnoj sobi da te jedan drugi producent davno nije uzeo pod svoje i napravio nešto od tebe! I srednja škola se može završiti i sada. I smanji korišćenje marihuane i možda manje budeš opsednuta sa mnom. Nemoj da me čačkaš, jer imaš previše putera na glavi - napisala je Kija na svom Instagram storiju.

- Mora uvek neka budala da upliće mene, jer ima nešto lično protiv mene. Poješće vas mržnja! Da smo u školi, a tema je "Jesen", pisala bi o meni. Samo nisi stigla do toga - dodala je Kristina na narednom storiju.

Video: Od koga je ovo? Od mog sina Edija: Ovako je Edita iznenadila svoju majku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    3. decembar 2021 | 13:40

    Kija je hodajuce zlo...ne znam zasto stalno ima potrebu da se oglasava...nikako da shvati da je nebitna i da se ne vrti sve oko nje....

  • MiMi

    3. decembar 2021 | 13:37

    1:0 za Editu😂

  • Goga

    3. decembar 2021 | 13:40

    Svaka cast Edita. 👍👍👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA