Ognjen Amidžić prepričao najluđe pijanstvo - scenario za nastavak "Mamurluka"

Voditelj je mnoge nasmejao do suza

  • 3
Amig Show, Amidži Foto: ATA Images

Popularni voditelj Ognjen Amidžić prepričao je svoje najluđe pijanstvo i mnoge nasmejao do suza.

Naime, Amidžić je na Instagramu odgovarao na pitanja svojih pratilaca, a jedan od njih ga je pitao kako je izgledalo njegovo najluđe pijanstvo.

Ono što je Ognjen napisao niko definitivno nije očekivao, pa su se mnogi šalili da po Ognjenovoj priči može da se snimi novi nastavak "Mamurluka".

- 7. razred, vikendica na Savi, skakali smo lastu u kukuruze. Svako sam za sebe došao kući. Malo i plakali. U po noći povraćao, pa ribao tepih. Mešalisva pića u jednu čašu - prepričao je Ognjen.

Podsetimo, Amidžić je nedavno otkrio kako se snalazi kada mu pred esmisiju uživo gosti otkažu gostovanje.

- Imali smo, nažalost, i tih situacija. Pogotovo sada kada je korona, dešavalo se da neko javi par sati pred snimanje da je dobio temperaturu u toku tog dana. U tim situacijama moramo nekako da se snađemo. Pokušamo nekoga drugog da ugostimo ili malo prepakujemo emisiju - rekao je voditelj.

- Druga opcija je i da se u tom momentu "poslužimo" učesnicima "Zadruge", ali i to vuče problem sa sobom. Njih kada izvodimo iz rijalitija, ne smemo mešati sa ostalima, baš zbog korone jer se ne smeju zaraziti. Svakako da je nezgodno, ali to su neke kako čari, tako i nezode ovog posla - rekao je Ognjen.

Video: Danijela i Ognjen Amidžić u ekskluzivnom zajedničkom editorijalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    10. januar 2022 | 16:41

    Bla,bla,bla. Daj ne se.i vise! Izadji iz ljusture od studija i prosetaj malo Srbijom! Kome vise mislis da pametujes iz kutije? Ako si normalan normalno ces se i ponasati!

  • 🌸🌼🌺

    10. januar 2022 | 10:58

    Secas li se Ogi pijanstva kad si radio na 202- ci ? Ja ga se secam,radili smo zajedno noc ponedeljak na utorak od 01-05h

  • Ivan

    10. januar 2022 | 10:40

    Vauu, kakve avanture, za film

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA