Maja izgrebala Cara do krvi, pa se skandalozno pravda: Ti muškarci su zaslužni za to što bude u meni

Marinkovićeva kaže da je svesna svojih grešaka, ali traži opravdanje za svoje loše postpuke

  • 4
Maja Marinković Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković diskvalifikovana je iz "Zadruge" nakon što je fizički nasrnula na Filipa Cara, koji je ujedno i tražio njen odlazak od strane produkcije.

Marinkovićeva je gostovala na Red tv-u u emisiji, te je tom prilikom otkrila koliko je razočarana u Cara sa kojim je bila u emotivnom odnosu.

- Samo pravi muškarac ne traži diskvalifikaciju žene koju voli, ne kuka i stoji uz nju iako pogreši i to istrpi - započela je Maja i tvrdi, na iznenađenje mnogih, da joj na ulici niko nije prišao i negativno komentarisao njeno ponašanje u rijalitiju, iako je podsetimo nanosila jezive povrede svom bivšem dečku Filipu Caru, koji je danima imao ogrebotine po licu.

- Retko ko ti kaže nešto negativno kad te sretne na ulici. Tu uglavnom hoće da se slikaju, pričaju pozitivne stvari i govore mi: "To kraljice!". Svesna sam ja svojih grešaka, nije sad kao da sam ja pala s Marsa, pa kao ne znam gde grešim. Ja grešim već dve godine u tim stvarima, ali to sam ja. Ti muškarci su zaslužni za to što bude u meni - skandalozno se pravdala Marinkovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sara

    11. januar 2022 | 22:00

    Nije isla da se leci i dalje prica nebuloze…. I opet sve po starom i jos gora bude.Ako je vrate u zadrugu ne gledam vise

  • Licemerka

    11. januar 2022 | 23:26

    Glava joj je kao balon!🤦‍♀️

  • Mima

    11. januar 2022 | 23:09

    Jel se to javlja od psihijatra? Da nije bila na seansi u Benu apoteci na ulazu Beli Potok kao Taki kad mu je pozlilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA