≫ 

Zorica Marković se oglasila iz bolnice i otkrila kako se sada oseća: Poruka je hit

Krajem 2007. godine Zorica Marković doživela je najteži oblik infarkta, zbog čega su je lekari jedva vratili u život, a kasnije i operacijom ugradili tri bajpasa

  • 3
Zorica Marković Zorica Marković, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Zorica Marković operisana je pre petnaest dana i trenutno se nalazi u bolnici na Dedinju, odakle se sada oglasila i otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje.

Zorica u bolnici, nakon operacije, radi potrebne analize, a na Fejsbuku objavila je sliku iz bolničkog kreveta i uputila hit poruku svojim prijateljima.

- Dobro sam, dragi moji a ovi što misle za ovo srce k'o planina, biće dobro. Neće mene još ni Sveti Petar, a ni Laza - napisala je Zorica u svom stilu.

Podsetimo, krajem 2007. godine Zorica Marković doživela je najteži oblik infarkta, zbog čega su je lekari jedva vratili u život, a kasnije i operacijom ugradili tri bajpasa.

- Sad treba da mi produvaju te stentove koje imam od pre. Treba da urade još svašta nešto, vrše se analize, pa ćemo videti šta će na kraju biti. Ja se osećam dobro, jedino što imam te aritmije, ali generalno sam dobro - rekla je Zorica ranije i tada dodala:

- Za sada samo sigurno znam da operacije neće biti, a da li će biti neki manji zahvat, to još ne znam. Ja sve ove godine nisam imala nikakav problem. Obratila sam se lekarima na vreme, oni će uraditi sve da mi produže život, a ja sam svoje odradila.

Video: On je jadan: Zorica Marković nazvala Mirka Gavrića homosekusalcem, ali se nije tu zaustavila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    19. februar 2022 | 13:56

    Podrška za Zorku. Sve će biti dobro. Tvoje srcce je jače od svake tene💕💕💕

  • Vasiljevic

    19. februar 2022 | 14:52

    Bravo zoki nedaj se cuvaj se 💗💖❤🌷🌺🥀

  • Neimar

    23. februar 2022 | 07:11

    Ma neće tebe u svoj tabor ni sveti petar a ni đavo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA