≫ 

Sloba o venčanju sa Jelenom: Brak sa sadašnjom ženom i Kijom ne može da poredi zbog ovoga

- Moji najbliži nisu znali dva dana pred venčanje, ali bilo je savršeno - rekao je pevač

  • 22
Slobodan Sloba Radanović, Jelena Đuričanin i Kija Kockar Foto: Nikola Anđić, ATA Images

Popularni pevač Sloba Radanović i njegova dugogodišnja partnerka Jelena Đuričanin venčali su se 14. januara, na Dan zaljubljenih.

Kako je pevač već bio oženjen i to pevačicom i rijaliti pobednicom Kristinom Kijom Kockar, otkrio je da li je osećaj isti ili drugačiji, budući da je ovo drugi put da staje na ludi kamen i ponovo, posle dužeg vremena nosi burmu na ruci.

- Ne bih ja to upoređivao, sada sam zreliji, izgrađeniji na svakom polju, stariji, nije isto i ne bih upoređivao - rekao je Radanović, a onda prokomentarisao negativne komentare na račun njena i njegove supruge.

- Nikad se nisam obazirao na komentare, bili smo u vezi zbog nas, a ne drugih ljudi, bilo nam je lepo i sad nam je lepo. Sada je to dobilo svoju krunu i ozbiljnost, vreme je za to. Hteo sam da to bude u mirnoj atmosferi, za neke drage ljude, iako je mnogo ljudi to saznalo - rekao je pevač.

Iako su želeli da se venčaju u tajnosti, to im nije pošlo za rukom, a Sloba priznaje da je imao pozitivnu tremu.

- Moji najbliži nisu znali dva dana pred venčanje, ali bilo je savršeno. Taj manastir ima veliku duhovnu vrednost. Imao sam pozitivnu tremu - rekao je Slobai istakao da on i Jelena svuda idu zajedno.

- Mi stalno idemo negde, gde nas srce zove, ne gledamo da li je lepo vreme ili nije - rekao je ona za Srbija Danas.

Video: Od pogleda na mladu zastaje dah: Jelena Đuričanin nosi jednostavnu ali vrlo izazovnu venčanicu

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikan

    19. februar 2022 | 19:26

    Naravno da nije isto jer si se ozenio sa slobodnom curom koja je zavrsila faks ,radila i izdrzavala te !Podrsku u svakom pogledu davala ti je devojka koja je bila nesebicna dok kod ove druge si samo njen fan koja te iskoristila i koju ti izdrzavas i njenu decu i koje ces voditi na daleke destinacije ,dok je to tvoja zena radila-dve zene dijametralno suprotne!Ps.da li jos pratis Kiju na Twitteru i Instagramu kao sto si cinio kao verenik silikonske doline ,bivse ljubavnice ,verenice a,sad navodne zene😂

  • poslednji mohikanac

    19. februar 2022 | 23:44

    Naravno da nije za poređenje. Prvi brak je bio mladalački zanos i čista emocija, drugi je konformizam i kalkulacija. U prvi se išlo srcem u drugi glavom.

  • Ivan

    20. februar 2022 | 00:03

    Meni Radanović izgleda kao neko ko je našao mirnu luku i utehu. Njemu treba neko ko mu titra, podiže ego i samopouzdanje. Uz Kiju se oduvek osećao inferiorno i nesigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA