≫ 

Dejanova baka opisala Dalilu u jednoj reči, pa pomenula novu snajku: "Njoj ću da..."

- Snajki ću prvo da održim lekciju kako treba da se vlada. Pa ćemo videti. Sa mnom može da se dogovori. Ali mislim da će biti 100 posto, ma 200 posto bolja od prethodne - rekla je ona

  • 1
Dalila Dragojević Dejan Dragojević Printskrin/youtube/zadrugaofficial

Baka Dejana Dragojevića po prvi put se pojavila ispred kamera i otkrila kako se osećaju članovi porodice Dragojević zbog dešavanja u rijalitiju.

Dejanova baka otkrila je koliko je Dejan prepun razumevanja kada je ona u pitanju, a potom se obratila i budućoj snajki.

- Dejan je baš, baš, jako dobar, i dobar domaćin i vredan i marljiv. I David je, ali Dejan je poseban. Nikad nisam drva cepala ni nešto teže radila kad je on bio tu, a sada sve sama - rekla je baka u emisiji "Premijera Vikend Specijal", a onda otkrila da li će prihvatiti "novu snajku".

- E, pa snajka, ja ću prvo da održim lekciju kako treba da se vlada. Pa ćemo videti. Sa mnom može da se dogovori. Ali mislim da će biti 100 posto, ma 200 posto bolja od prethodne. Dalila je zlo, veliko zlo - rekla je baka Dejana Dragojevića i dodala.

- Ono što je bilo za Novu godinu, ja ne znam kako sam to preživela. Mi smo seli u auto, otišli u Šimanovce, ali nismo mogli mnogo toga da uradimo. Lupali smo mu na kombi, David je vikao, pitao ga šta radi od sebe. Vratili smo se nazad, ja nisam mogla da spavam. Dani su prolazili, kao da je postajao svesniji, sada se vraća sve. Filip je pikavcem gađao nju, sve se namešta, brzo ju je stigla karma. Posle svega sumnjam da će Dejan da se vrati njoj - priznala je izmeđuostalog Dragojevićeva majka Biljana u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Podsetimo, Dalila Dragojević prevarila je u rijalitiju Zadruga supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem nakon čega su se zvanično razveli. Dejan je nakon razvoda sa Dalilom uplovio u emotivnu vezu sa Aleksandrom Nikolić.

Video: Smuvali se! Dejan završio u krevetu sa zadrugarkom: Ona legla preko njega, pa se ljubili bez pauze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA