≫ 

Pored vile na Kipru, Ceca poseduje i nekretninu u Srbiji: Ovu oazu mira posećuje jednom godišnje

Pre deset godina Ceca je kupila dva velelepna apartmana, koja je uredila u svom stilu

  • 2
Ceca Ražnatović Foto: ATA Images

Folk zvezda Ceca Ražnatović ima vilu na Kipru, a oazu mira za uživanje poseduje i u Srbiji, i to na Kopaoniku.

Pre deset godina Ceca je kupila dva velelepna apartmana na planini, koja je uredila u stili koji je želela. Trudila se njena deca Anastasija i Veljko kada nisu u Beogradu ili na Kipru, uživaju u čarima Kopaonika.

Prethodnih godina Anastasiju je javnost često imala prilike da vidi na Kopaniku, dok se sa godinama to proredilo, a Veljko svaki slobodan trenutak koristi da boravi tamo.

Poslednji put Ceca je na Kopaoniku, u svom apartmanu, bila prošle godine, a javnost je danima brujala o tome.

Inače, Ceca će nastupiti na šestom izdanju Kopaonik Music Week festivala u okviru prvog festivalskog vikenda, odnosno 12. marta, dok će samo veče pre nje svojim nastupom atmosferu podgrejati Saša Matić.

Nastup ove folk zvezde koja često voli da provodi svoje slobodno vreme na Kopaoniku biće jedan od razloga zašto će ova planina biti destinacija broj jedan za vrhunski provod, uživanje uz muziku i idealno martovsko skijanje.

Čak 80% kapaciteta za festival već je rasprodato, a mali broj ulaznica i dalje je u prodaji isključivo u sklopu vrlo limitiranog broja specijalno kreiranih aranžmana u hotelima Grand, Gorski i Viceroy. Telefon za rezervacije je +381 60 66 70 318, a više informacija može se naći na sajtu musicweek.rs.

Video: Ovako su se voleli Ceca i Bogdan: Romantični trenuci, izjave ljubavi... Nije slutilo na raskid

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eeee

    4. mart 2022 | 14:05

    Sad mogu na miru da spavam..... Posle ovako bitne vesti za sve nas! Hvala što nas redovno obaveštavate o ovako bitnim personama!

  • Veteran

    6. mart 2022 | 06:26

    Tetka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA