≫ 

Nataša Bekvalac: Umetnica je svinja koja se ugojila, ovoliko kilograma je "nabacila"

Inspirisana stihovima pesme "In Corpore Sano", Konstrakte, koja će Srbiju predstavljati na Evroviziji ove godine, Nataša je došla do zaključka

  • 3
Nataša Bekvalac Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Nataša Bekvalac ponovo je na dijeti, a otkrila je i koliko kilograma se ugojila u prethodnom periodu.

Iako je mnogi smatraju jednom od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni, Nataša je priznala da kuburi sa viškom kilograma, te da se ugojila 8 kilograma, što mnogi osim nje same i ne primećuju.

Inspirisana stihovima pesme "In Corpore Sano", Konstrakte, koja će Srbiju predstavljati na Evroviziji ove godine, Nataša je došla do zaključka da ona, odnosno umetnica, mora biti zdrava, te se je trenutno na režimu ishrane koji joj je propuisala nutricionistkinja.

- Umetnica je svinja koja se ugojila osam kilograma, a umetnica mora biti zdrava pa smo na lanu, ovsenim i mladom siru, nemasnom - požalila se Nataša.

Podsetimo, Nataša je nedavno prestala da konzumira cigarete i tada se ugojila, a kako jeistakla, imala je kilograma isto kao nakon porođaja, kada je rodila Katju.

- Dakle isto ovoliko kilograma sam imala u momentu izlaska iz bolnice kada sam rodila moju Katju... To mi se desilo nakon prestanka pušenja, ali ne odustajem. Videćete me za deset dana jer sam opet u rukama svoje spasiteljke - napisala je tada Bekvalčeva.

- Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim - napisala je tada Nataša.

Video: Isplivao snimak sa Ibice: Evo sa kim je bila Nataša i šta je tamo radila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VIDEX

    9. mart 2022 | 17:26

    ko je ova zena...jel to bese ona sto je bila sa onim djedom sto prodaje secer

  • Nikola

    8. mart 2022 | 19:24

    kONSTARKATA - pesma MEKANO Nek je prokleto mekano, mekano Nek je prokleto mekano, mekano

  • SVM

    10. mart 2022 | 23:43

    Ovde je najbolje braniti se ćutanjem. Mislim,ne komentarisati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA