≫ 

Nenad Cvijetić važi za najboljeg frajera na estradi: Devojke vole da budu dominantne

Cvjetić je ove godine spojio lepo i korisno, s obzirom da obožava planinu i zimske sportove

  • 0

Večeras, 11. marta, na najpoznatijoj srpskoj planini Kopaonik počinje Music Week festival, a ovog vikenda zakazani su nastupi Svetlane Cece Ražnatović, za sutra, i Saše Matića koji će večeras otvoriti program.

No, pre no što Matić svojim hitovima večeras razgali publiku, za zagrevanje atmosfere zadužen je popularni pevač Nenad Cvijetić koji je pred početak svog nastupa dao izjavu novinarskim ekipama, među kojima je bila i ekipa TelegrafJetset-a.

Cvjetić je na samom početku razgovora otkrio kakvo je njegovo mišljenje o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji, Konstrakti.

- Ona je skroz originalna što se meni sviđa, danas je najbitnije biti originalan, to je suština. Njenu pesmu sam shvatio kao poruku blagog bunta, kao da smo mi malo zapostavljeni kao umetnici. Za vreme korone smo stvarno bili zapostavljeni, ali to je sada iza nas - otkrio je pevač.

Kako će večeras nastupiti rame uz rame s jednim od najvećih imena naše scene, Sašom Matićem, Svijetić je otkrio koliko dugo poznaje Sašu te da mu je on uzor kada je karijerea u pitanju.

- Saša Matić je moj dobar prijatelj, čak imamo i zajedničke saradnike muzičke. Dugo se znamo, jedan divan umetnik i stvarno dobar čovek. Mnogo noći smo proveli zajedno, stvarno ga jako poštujem i cenim i za neke stvari mi je stvarno uzor. Najviše volim te privatne proslave na kojima smo se viđali - rekao je Nenad.

Nenad Cvijetić Foto: Telegraf.rs

S obzirom na to da važi za jednog od najzgodnijih pevača s naše scene, Cvijetić je ispričao i kako se "bori" s devojkama koje mu pišu i udvaraju se putem društvenih mreža.

- Neke devojke su jako nesigurn jer prosto vole da budu dominantne i onda ta dominacija muškog pola kada je u pitanju fizički izgled se njima se sviđa. No, jednostavno ne volim ja to dokazivanje jer treniram za sebe i meni je lepo - kroz smeh je otkrio Nenad.

Podsetimo, sledećeg vikenda nas na Music Week festivalu očekuju nastupi Jelene Karleuše i Dina Merlina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA