Miljana Kulić u invalidskim kolicima stigla u studio: Njen dečko tvrdi da u Zadrugu ulazi iz ljubavi

- Željko je dobro, porastao je. Zlatan je. Rekao mi je da ne brinem - govorila je Kulićeva

  • 8
Miljana Kulić sa dečkom Miljana Kulić, Nenad Macanović, Foto: Telegraf.rs

Rijaliti zvezda Miljana Kulić vratila se u Zadrugu 5. Kulićeva se pojavila u Šimanovcima u invalidskim kolicima.

- Pala sam ispred tržnog centra, kad sam bila sa mamom i Nenadom da kupim stvari. Ugojila sam se posle preležane korone. Pala sam kad sam izašla da popušim cigaru. Noga mi se okrenula, onda su me poslali na Banjicu, nameštali su mi nogu, mnogo je bolelo - govorila je Miljana pred povratak u Belu kuću.

- Zadruga je moja osnovna kuća. Imaću posebnu negu. Svi će voditi računa o meni i mom zdravlju. Željko je dobro, porastao je. Zlatan je. Rekao mi je da ne brinem - govorila je Kulićeva.

- Zolu, Dalilu, Cara, Irmu i Nevenu ne mogu da gledam očima. Zola je govorio "njena diskvalifikacija moj mir". Nevenin makro je poručio Neveni da je spala na drvoseču, znamo sve, čitala sam. I Dalila isto, ona sve radila da bi se pomirila sa babom, a prava je glumica. Mislim da je zaljubljena u Cara, ali više gleda korist iz svega toga.

Pored Miljane Kulić koja se u invalidskim kolicima pojavila u Šimanovcima, u Zadrugu će sa njom ući i njen novi dečko Nenad Macanović.

- Malo imam tremu. Nisam imao u planu da uđem u Zadrugu, ali ulazim zbog Miljane, naravno. Gledao sam samo poslednja tri, četiri dana - rekao je Nenad.

- Zar se ne plašiš da budeš malo sa Miljanom u vezi? Možda nisi gledao rijaliti, ali Miljana je bila u svim novinama, na portalima, svašta je radila - pitao je novinar.

- Ne plašim se, mi smo već tri meseca zajedno. Moji roditelji su neutralni, nemaju komentar. Neće da se mešaju u moj izbor - rekao je Nenad.

- On ima 32 godina, nema šta mama da mu traži devojku - dobacila je Miljana.

Video: Miljana Kulić izdominirala na nastupu u Zagrebu: Doslovno je pevala je za sve pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA