"Niske strasti" Helene Topalović: Zauzela provokativnu pozu, a svi su čekali da uradi isto što i Šeron Stoun

Topalkova naslednica je vrelim snimkom počastila svoje pratioce na mrežama, a niko nije ostao imun na provokativnu Helenu u "ulozi" Šeron Stoun

  • 4

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, privukla je pažnju snimkom na kom je u zelenoj haljini zauzela sličnu pozu kao Šeron Stoun u filmu "Niske strasi".

Svi su čekali da uradi isto što i slavna glumica u kultnom filmu, međutim to se nije desilo, ali Helena ih nije razočarala, te je pomutila razum provokativnim kadrovima.

Topalkova naslednica je vrelim snimkom počastila svoje pratioce na mrežama, a niko nije ostao imun na provokativnu Helenu u "ulozi" Šeron Stoun.

Helena je kao i uvek blistala u kreaciji koja joj odlično stoji i ističe njene atribute, a dok se snimala u ogledalu mnogi nisu znali gde pre da gledaju - dole ili gore.

Podsetimo, Helena je sada u braku sa bivšim suprugom voditeljke za kog su pričali da je znatno stariji od nje. Ipak, ona je otkrila da je njen izabranik 10 godina stariji i pohvalila se fotografijama sa tajnom venčanja gde je on pozirao okrenut leđima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA