≫ 

Nakon što ju je Kija isporozivala, oglasila se Rada Manojlović: Pevačica otkrila zašto je blokirala Kockarevu

- Na Tviteru imam svoja pravila i ona se odnose na sve - započela je Rada

  • 18
Radmila Rada Manojlović i Kristina Kija Kockar Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Nakon što je pevačica i rijaliti učensica Kristina Kija Kockar javno isporozivala Radu Manojlović i otkrila da o njoj nema lepo mišljenje, oglasila se pevačica.

Rada se sada oglasila i otkrila zbog čega je to uradila i šta je presudilo da odluči da blokira Kiju na ovoj društvenoj mreži.

- Na Tviteru imam svoja pravila i ona se odnose na sve. Ko god da je van sebe, ili nepristojan ili nedostojan komunikacije sa minimumom dostojanstva, poštovanja i ljudskosti, po kratkom postupku dobija blok. Svima prilazim sa poštovanjem i isto očekujem zauzvrat. To je sve -objasnila je Rada.

Podsetimo, Kristina se na svom Tviter nalogu obratila Radi i žestoko "oplela" po njoj.

- Rada koja se prži na naslove, a sama izmišlja neke koji su moralno i hrišćanski diskutabilini, da ne otkrivam, zna ona - napisala je Kristina i nastavila:

- Rado, nisam te prozvala kao što pišu, a svoje grozno mišljenje imam o tebi još otkad sam ti prišla da ti pružim podršku, a ti: "Ma, mi to izmislili".

Inače, Kija je imala reakciju na Radin stav o zaverama o pandemiji korona virusa na Tviteru i tada je uz pevačicin tvit objavila gif, repera Kanjea Vesta koji u čudu gleda i trepće.

Video: Rada Manojlović zapalila plesom: Zavrckala kukovima, a kada se okrenula haljina je otkrila previše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA