≫ 

Nakon navoda da je uhapšena zbog prostitucije, Sanja Stanković se oglasila za Telegraf: Dobila sam nervni slom

- Iznervirala su me i gluposti da mi se posle emisije "Magazin in" gubi svaki trag, a ja sam do juče bila u Srbiji - rekla je Sanja

  • 14
Aca Lukas rođendan Foto: ATA Images

Nakon vesti da je uhapšena zbog navodnog bavljenja prostitucijom, oglasila se rijaliti zvezda Sanja Stanković za Telegraf Jetset.

Ona je bila van sebe kada je pročitala vest, a kako kaže, zbog ovih navoda dobila je nervni slom.

- Drugarica mi je prva poslala, dobila sam nervni slom kada sam pročitala svoje ime. Kako da budem uhapšena, kada sam jutros sletela sa dečkom u Švajcarsku, došla sam kod mame da proslavimo njen rođendan - kaže Sanja za Telegraf Jetset.

Kako je rekla, žao joj je što će se njeno ime uvek upletati u priče o prostituciji i hapšenju.

- Svaki put kada se ta tema pokrene, ja ću biti upletena, jer se ta tema pokretala u "Zadruzi", Mihajlo, katalog - kaže bivša rijaliti zvezda.

- Iznervirala su me i gluposti da mi se posle emisije "Magazin in" gubi svaki trag, a ja sam do juče bila u Srbiji, snimala sam i emisije "Pitam za druga" - rekla je Sanja.

Inače, portale su preplavili navodi da su Sanja i Nataša Šavija sa klijentima dolazile u kontakt najviše preko dvojice muškaraca, pa su se u beogradskim hotelima sa mušterijama nalazile na više lokacija nakon vesti da je uhapšeno više osoba koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    1. april 2022 | 23:55

    Ma nije moguće, uhapšene Sanjica i Šavija?!. Tako fine, visoko obrazovane intelektualke, a i veoma bitne ličnosti. Kako su samo mogli iz policije da daju tako lažno saopštenje. Sirota Sanjica sada neće moći na teren, koliko se samo nesretnica nasekirala, čuj nervni slom. Aauuuu dokle ćete više da nas smarate sa ovim nebitnim likušama.

  • Ena

    1. april 2022 | 23:35

    Kako nju da povezu sa tim poslom kad je ona fina i skolovana voditeljka .Posteno devojka zaradjuje svoj novac .ha ha ha

  • Patriot e

    1. april 2022 | 23:02

    Sanja i nama je žao. Ali znaš kako to u USA rade, ispečatiraju mladu telad i oni to nose do kraja života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA