≫ 

Tamara i Uroš "raskrinkali" Kaću Grujić: Ovako komentarišu pevačicin izgled 3 meseca nakon porođaja

- Neverovatno je da žena izgleda tako dobro posle tri meseca od trudnoće - rekla je Tamara

  • 1
Katarina Kaća Grujić, Uroš Živković i Tamara Milutinović Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Tamara Milutinović i Uroš Živković godinama se intezivno druže sa pevačicom Katarinom Grujić, a sada su prokomentarisali njen izgled nekoliko meseci nakon porođaja.

- Identična je, izgleda još bolje. Neverovatno je da žena izgleda tako dobro posle trudnoće, to je za ženu jako teško - rekla je Tamara za Telegraf Jetset, a Uroš je bio saglsan da Kaća izgleda odlično.

- Ovako, mislila sam da će se ona totalno promeniti, u smislu postati malo ozbiljnija, da će neće imati vremena za nas, da neće želeti da ide negde bez Katje, ali ne. Apsolutno je identična, funkcioniše sa Markom odlično i sa bebom, sve stigne, da trenira, da čuva bebu, da je uspava, da se probudi pored nje, svaka joj čast - dodala je pevačica.

Tamara i Uroš nedavno su snimili duetsku pesmu pod nazivom "Nije realno", a sada su održali promociju svog novog hita, oni su otkrili kako je došlo do saradnje.

- Do saradnje je došlo prvenstveno što smo dugo godina prijatelji, bilo je samo pitanje vremena i dobre pesme. Prezadovoljni smo, ovo je sve nešto na prijateljskoj osnovi što znači da smo uživali, a to smo preneli i na publiku - rekli su.

- Imali smo dva zajednička nastupa u Austriji pet dana nakon izlaska pesme i bilo nam je divno - rekli su Tamara i Uroš.

Video: Kaća Grujić bez trunke šminke u teretani pokazala vrhunsku figuru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA