Džidža žestoko odgovorila na prozivke Đorđa Davida, pa se obratila Anastasiji: "Toj maloj bi bilo bolje..."

Ićurupova je ispričala kako je „Bosanac nekompetentan da komentariše njen provokativni stajling, kao i da je njegova ćerka Džidža uvek provokativna i razgolićena."

  • 16
Aleksandra Stojković Džidža, Đorđe David i Anastasija Ićurup Foto: Nikola Tomić, TV Prva

Ćerka kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, pevačica Aleksandra Stojković Džidža, bez dlake na jeziku je odgovorila na prozivke na račun oblačenja koje joj je indirektno uputio Đorđe David.

Ona je prokomentarisala i takmičarku Anastasija Ićurup koja je napustila „Zvezde Granda" posle drame oko kostima u kom se predstavila žiriju.

- Džidža je jedna od tih devojaka koje zastupaju taj fazon autfita kad je stejdž u pitanju. Neka vidi prvo šta mu radi ćerka da bi kritikovao šta rade druge - izjavio je bio roker, a to pevačicu i nije posebno pogodilo.

Ona je Davidu, kratko i jasno poručila da je "nebitan"

- Što se tiče Davidove izjave, koja god da je sad u pitanju, držaću se onog što sam rekla i ranije: „Nebitan je!" Šta god mi kaže, on je meni nebitan u životu - naglasila je za „Kurir", a sa druge strane, za Anastasiju je imala savet, posle velike drame koja se odvila.

- Toj maloj bi bilo bolje da se bavi svojom budućnošću, jer je trenutno ostala bez glavnog zanimanja, a to je sopstveno promovisanje. To joj je moj iskreni savet - kratko je izjavila ona.

Podsetimo, Ićurupova je za pomenute medije ispričala kako je „Bosanac nekompetentan da komentariše njen provokativni stajling, kao i da je njegova ćerka Džidža uvek provokativna i razgolićena."

- Bosanac je najmanje kompetentan da komentariše moj stajling, jer je u žiriju gde je njegova ćerka pevala razgolićena, a izbacila je i pesmu gde je još provokativnija. Moj stajling, to je više kostim, to je scena, ne restoran. I urađen je sa ukusom. Drugo, ja to znam da iznesem, a to ne ume dosta njih na sceni. Opet bih se tako obukla, možda bih se više skinula. Ne vidim u tome ništa vulgarno i provokativno - oštra je bila ona.

Video: Đorđe David o sukobu sa Bekutom: Kad je radila veliki servis nije promenila ulje u menjaču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubicica

    15. april 2022 | 19:52

    Sve male damice sa ispucenim usnama i skidanjem u golotinje bi prvo trebale nauciti da pjevaju a manje da pricaju. Jer danas mpze se nabrojati na prste koliko ko zna da pjeva i ima cist vokal... a to sto se vi skidate napola gole idi u klub to kad se napiju i nadrogiraju samo te vide kao meso nista drugo.. sretno vam bilo

  • Nena

    15. april 2022 | 19:34

    Briga nekog za Dzidzu i sta je ona odgovorila.Jako iritantna osoba,koja veze sa pevanjem nema.

  • Aca

    15. april 2022 | 19:32

    Rece Dzidza i osta ziva.(jaka mi pevacica)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA