Šta im bi? Ove evrovizijske predstavnike "urnišu" na mrežama zbog stajlinga

Predstanvici San Marina, Finske, Albanije, Crne Gore i Ruminije privukli su pažnju stajlingom, ali u negativnom smislu

  • 1
ficer stajlinzi Evrovizija Eurosong 2022 Foto: Tanjug/AP

Svi učesnici Evrovizije potrudili su se budu originalni i da imaju što upečatljiviji nastup tokom takmičenja, ali neki su u želji da privuku pažnju izabrali pogrešan stajling.

To se desilo i ovde godine predstavnicima San Marina, Finske, Albanije, Crne Gore i Rumunije.

Predstavnik San Marina, Akile Lauro privukao je pažnju publike stajlingom, ali u negativnom smisli.

Naime, on je na sebi imao providan kombinezon, skroz uz telo, crne kaubojske čizme i kaubojski šešir.

Mnogi su čak prokomentaisali da su iskopirali prošlogodišnje pobednike, te poručili da je San Marino verzija Maneksina, ali sa Aliexpress-a.

"Ovo je katastrofa", "Čoveče, imaš li ti ogledalo", "San Marino je kao Aliexpress verzija Maneksina", "Užaš", samo su neki od komentara na stajling Alike Lauro.

Predstavik Finske, The Rasmus, takođe je dobio kritike na stajling koji je izabrao za takmičenje.

Naime, pevač je nastupao u crnim koženim pantalonama, a na sebi je imao u žutu kabanicu, te su neki od komentara bili da mu je sigurno previše vruće u green room-u, pa su se pitali kako je izdžao.

"Gde je ova došao sa kabanicom", "Kako mu nije vrućina", "Stajlin i kosa su mu užasni", "Katastrofa", neki su od komentara na stajlnig The Rasmusa.

Albanska predstavnica Ronela Hajati podigla je veliku prašinu kad je na nastupu pokazala "dvoglavog orla". Njen nastup je, inače, trebalo da izgleda drugačije, a morala je da promeni koncepciju istog, jer je po pravilima "Evrovizije" bio previše eksplicitan.

Ona je na sebi imala roze haljinu koja je istakla njene grudi, a gledaoci su primetili i njen rep zbog kojeg je bila ismejana na društvenim mreža.

Ronela se tokom nastupa naslonila na svoje igrače i počela da vrti glavu i tako okreće rep.

"Helihopter, helihopter", "Ova će da poleti, nije normalna", "Previše jeftino izgleda", "Ajde bolje da se vrati kući", neki su od komentara na nastup Roneli.

Učesnica Crne Gore takođe je privukla veliku pažnju svojim stajlingom.

Naime, Vladana Vučinić važi za jednu od najlepših učesnica Evrovizije, ali njen stajling se nije dopao mnogim gledaocima.

Vladana je na sebi imala plavu haljinu, a ono što je najviše privuklo pažnju jeste "antena", kako su gledaoci nazvali, na njenim leđima, te su neki od komentara bili da je došla sa sopstvenom antenom kako ne bi bilo problema u prenosu njenog nastupa.

"Ova iz Crne Gore donela antenu da bude bolji prenos", "Mnogo je lepa, šteta što se uništila sa stajlingom", "Šta će joj frizbi na leđima", "Mogla si ti mnogo bolje", neki su od komentara.

Kritike na račun stajlinga nisu izostale ni za predstavnika Ruminije Lamamea.

Naime, Lameme je na sebi imao crne kožne pantalone koje su lakirane, a gore je imao crvenu košulju. Jedan tvit je posledno privukao pažnju kada je u pitanju stajling Lameme.

"Ovo je ženska košulja", "Kad ova koža pukne, biće belaja", "Da li se oni pogledaju pre nego što izađu na binu", "Ušas", "Rumunija pokušava da izađe ih ovih pantalona večeras"...

Kritikovane stajlinge pogledajte u galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SamoKažem

    14. maj 2022 | 00:54

    Ljudi koji tvrde da je Akile Lauro stajlingom kopija Maneskina očigledno ne znaju ko je Akile Lauro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA