Darko Lazić se ofarbao u plavo, pa opleo po kolegi: "Ko je Đorđe David, molim vas?"

- Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovek, pomažem - rekao je Darko

  • 16

Pevač Darko Lazić odlučio je da napravi promenu, te se ofarbao u plavu. On je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio novu frizuru.

Darko je za domaće medije prokomentarisao izjavu Đorđa Davida da je sve oko njega "tužno i greota od Boga", a onda je otkrio kako se oseća nakon raskida sa Barbarom Bobak.

Naime, Darko je izjavio da Davidu treba malo reklame, a da je on human čovek i da će mu pomoću.

- Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? (smeh) Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovek, pomažem - rekao je Darko, a onda prokomentarisao otkrio kako se oseća nakon raskida sa Barbarom.

- Ceo život me prate moje pesme, ono što otpevam posle bude. Drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pesme smo zajedno radili, ostali smo u dobrim odnosima. Živeli smo godinu dana zajedno, glupo bi bilo da kažem da sad ne patim. Bolje je da ne budemo zajedno, jer ne ide. Bolje dobar razvod nego - rekao je Darko za Blic i dodao:

- Ja kad se iznerviram ja ili skinem bradu ili se ofarbam... (smeh) Što se tiče skandala nedavnog sa vožnjom, neka, idemo dalje, diže se pompa velika, sve što uradim to se napravi od muve slon. Od kolega me niko nije zvao da mi pruži podršku! Ne treba mi niko od njih. Hvala im, pokazali su sve.

Podsetimo, Đorđe David je rekao da mu je Lazića žao.

- Meni je tog dečka sada žao. Čini mi se da je na putu bez povratka i to je tužno, sve to, jer da imam njegov glas ja bih imao pet solitera u Beogradu na vodi. Greota od Boga, taj čovek ima mnogo moćan vokal, ali ni glas nije drvo, to je nešto što se troši.

Kako Darku Laziću stoji nova frizura pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Dušica Grabović poručila Darku Laziću posle privođenja: Večeras spavam sa tobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    17. maj 2022 | 11:00

    Čovek mu ništa loše nije rekao......dapače pohvalio je njegov talenat koji polako uništava........dao mu je savet da se opameti.......čak je i sebe omalovažio rekavši da mu je njegov moćan glas da bi sad bio bogat čovek.......

  • Miki

    17. maj 2022 | 10:52

    Ovaj sve dublje i dublje pada,nemogu da verujem da pored toga sto je dotakao dno jos se maze blatom!!!

  • CH

    17. maj 2022 | 11:23

    Vozio pijan drogiran,bez vozačke dozvole i očekuje podršku kolega?!?!?Hmmm,možda sa nama nešto nije u redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA